Palariile sunt acele accesorii care transforma orice tinuta si ofera un plus de personalitate si autenticitate outfiturilor. Chiar daca si-au pierdut din importanta, fata de deceniile precedente, palariile au ramas accesorii care nu lipsesc doamnelor ce doresc sa se pastreze in pas cu tendintele modei.

Desigenerii celebrii cunosc importanta acestor accesorii si au conceput modele inedite care sa completeze outfiturile de vara in 2017. In acest sezon marile case de moda propun palarii de cowboy, palarii de plaja, palari cu boluri largi, berete si chiar sepci de baseball retro care sa aduca un strop de rafinament tinutelor.

Palaria cowboy -un accesoriu rafinat

Palaria cowboy creata de John Batterson Stetson, a fost foarte populara la mijlocul secolului XIX. Purtata inital de fermier, a captat usor usor atentia si populatiei din marile orase. Acum este considerata un accesoriu urban care aduce rafinament tinutelor moderne de vara. Poate fi asortata cu usurinta cu ie traditionala, bluza din panza topita sau rochie din matase. Palaria cowboy poate innobila si articole vestimentare urbane, precum camasa- rochie si fusta din piele.

Palaria de plaja – eleganta la malul marii si la piscina

Palariile nu trebuie sa lipseasa outfitul de vara la plaja, strand sau priscina. Nu doar ca protejaza importiva radiatiilor solare, dar ofera si un farmec aparte. Culorile deschise precum Bej, crem, alb sunt potrivit pentru piscina. Pentru un plus de personalitate, designerii recomanda alegerea detaliilor potrivite cu stilul propriu. Florile, benzile din dantela si funditele impletite manual sunt cateva elemente care transforma o palarie de plaja intr-o piesa cu adevarat exceptionala.

Palariile cu boruri largi -accesorii clasice care nu isi pierd din farmec

Palariile cu boruri largi sunt perferatele vedetelor! Sunt elegante, rafinate si misteroase si transmit senzatii deosebite celor care le poarta. Ofera eleganta tuturor articolelor vestimentare pe care le completeaza si inspira senzualitate. Pot fi portivite cu tricou simplu, rochie din dantela, ie si top din matase fina. Aceste accesorii aparent simple, sunt catalogate de spcialisti drept piese clasice care isi pastreaza farmecul indiferent de varsta si tendinte.

Beretele – palariile perfecte pentru tintue urbane

Beretele sunt acele accesorii care scot din anonimat o tinuta urban-chic. Lasa in urma stereotipurile si ofera acea incredere unica femeilor de cariera. Beretele cu imprimeuri florale si detalii extravangante sunt acceorii ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba in 2017.

Sepci baseball retro – piese autentice si stilate de vara

Sepcile de baseball sunt in tendinte in acest an, si sunt purtate tot mai des si de adeptele stilului urban. Modele lansate in acest sezon de marile case de moda sunt pline de energie si culoare, sunt bine conturate si sunt imbogatite cu detalii deosebite. In tendinte, in 2017 sunt si sepcile retro cu mesaje imprimate.

palarii plaja

sursa foto: www.unica.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here