Accesoriile sunt elementele cheie care au captat atentia designerilor si in acest an. Acestia propun pentru vara lui 2017 accesorii supradimensionalte, bogate in detalii si culoare. Sunt apreciate elementele de influenta vintage si retro, insa sunt in trend si piesele clasice care ofera un aer elegant si in acelasi timp misterios.

In aceasta vara sunt in tendinte accesoriile indraznete, nonconformiste, cu aspect somptuos. Detaliile minimaliste, specifice anilor trecuti, raman istorie, accentul in acest an, punandu-se pe piese cu aspect excentric. In 2017 se poarta palarii si genti supradimensionate, coliere choker, cerceii diferiti si  pantdantivele uriase. Curelele corset, bratarile de brat si cerceii singuratici sunt alte accesorii des intalnite pe podiunurile internationale, rapid adoptate in moda strazii.

Colierele Choker – mai spectaculoare si mai elaborate

Colierele Choker s-au remarcat pe podiumuri inca din sezonul trecut,  insa modele propuse de designeri in acest an, sunt mai complexe, mai  bogate si mai elaborate. Spre deosebire de anii precedenti in care dominau modele minimaliste, in acest an, sunt pe val modele cu design, care imbina materiale textile si pietre foarte mari. Avantajul acestor acccesorii inedite este ca se potrivesc usor la orice tip de tinuta.

Cerceii diferiti – personalitate si stil

Cerceii diferiti (nepereche) sunt printre vedetele anului 2017. Asimetria si este un element care domina si pe acest plan, oferind o noua perpectiva. Sunt usor de accesorizat si ofera un are increzator celor care aleg sa ii poarte. Marii designeri propun modele diferite atat prin dimensiune, forma si culoare cat si prin textura materialelor si a detaliilor. Cerceii diferiti sunt accesorii specifice stilului urban, ce sporesc fareecul aparte al combinatiilor inedite.

Pandantivele uriase – acesorii care impresioneaza

Pandantivele uriase sunt acele elemente create special pentru a atrage atentia si pentru a scoate orice tinuta din anonimat. Se remarca modelele metalice, cu coliere foarte groase  si pandantive cu forme inedite. Sunt in trend pandantivele inspirate din cultura indiana, formele geometrice si elementele inspirate din mediul marin. Hermes, Mulbery, Givenchy si Loewe sunt casele de moda care au exploatat frumusetea acestor bijuterii.

Bratarile pentru brat – elemente ce canalizeaza energii pozitive

Bratarile pentru brat sunt accesorii inspirate din cultura asiatica. In viziunea creatorilor acestea canalizeaza energiile pozitive si cresc gradul de incredere. Elementele foarte apreciate in 2017 sunt cele inspirate din natura. Bratarile care impletesc elemente astrale – soare, luna, stele  – sunt cele care in opinia designerilor aduc unicitate si personalitate tinutelor.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here