Apa micelara este una dintre cele mai apreciate descoperiri ale secolului. Nu este nici demachiant, nu este nici tonic, insa este extrem benefica pentru ten. Studiile au demonstrat inca odata ca tehnologia este o buna prietena a sanatatii si a frumusetii!

Cercetatorii au reusit prin procedee minitioase sa imbine apa cu uleiul! Acesta combinatie aparent imposibila are efecte miraculoase asupra tenului, care poate fi ingrijit usor fara a suferi din pricina lotiunilor si a sapunurilor agresive.

Ce este, in fapt, apa micelara

Apa micelara este o solutie complexa obtinuta printr-un procedeu complex. Fiecare molecula de apa are suspendata in interior un miceliu de ulei.  Particulele de ulei au capacitatea de a atrage murdaria si grasime. Aceasta proprietate face ca apa micelara sa fie mai eficienta in igrijirea tenului decat orice alta solutie.

Solutia micelara are capacitatea de a inlatura murdaria si impuritatile rapid, fara a afecta in vre-un mod productia naturala de sebum. Deci tenul ramane luminos si curat dupa folosirea acesteai.

Cum trebuie aplicata corect apa micelara

Dischetele demachiante raman cele mai eficiente instumente de curatare a tenului. Dischetele din bumbac au capacitatea de a curata perfect orice tip de piele. Calitatea acestora trebuie sa fie insa exceptionala, pentru a nu produce zgarieturi sau alte leziuni in timpul curatarii.

Conform drmatologilor, apa micelara, poate inclocui cu succes apa termala, bine cunoscuta pentru efectele deosebite asupra pielii.

Cand si cum poate fi utilizata solutia micelara

Solutia micelara este indispensabila  pentru demacherea de seara. Are efecte deosebite pentru ca asigura o igiena perfecta pielii. Este usor tolerata de persoenele cu ten gras, norma, uscat sau sensibil. Curata eficent si machiajul rezistent la transfer.

Apa micelara trebuie folosita atat seara, la inlaturarea urmelor de machiaj si a impuritatilor, cat si dimineata, inainte de a aplica crema hidratanta si produsele cosmetice.

Tonifica si improspateaza celulele cutanate. Poate fi folosita pentru a calma simptomele provocate de arsuri solare si intepaturi de insecte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here