Eleganta este o stare, un mod de a fi,  un fel de a transmite placere de viata. Senzualitatea, insa este o arta, este insusire care poate fi oferita de o tinuta provocatoare, o atitudine misterioasa sau doar de un accesoriu bine evidentiat.

A fi sexy inseamna a te simti bine in propria-ti piele, a avea incredere in tine si a fi frumoasa in orice moment. Cum spun celebritatile ” varsta si dimensiunile, sunt doar cifre…”.

Iata cateva acccesorii care pot transforma un outfit simplu in unul provocator, extrem de senzual.

  1. Rochia vaporoasa – un element must have in aceasta vara

Stofele vaporoase, au provocat intotdeauna imaginatia, ofera o atitudine sexy, indiferent de momentul in care sunt purtate. Rochiile sunt elemente extrem de feminite si senzuale potrivite  pentru momentele cand vrei sa te simti speciala. Opteaza pentru printuri florale si combina senzualitatea cu eleganta.

  1. Ochelarii de soare – accesorii care sporesc misterul

Ochelarii de soare sunt accesorii must have in sezonul de vara, insa sunt anumite momente cand evidentiaza feminitatea si ofera un aer fermecator misterios. Cand vine vorba de accesorii bine potrivite, ochelarii de soare  sunt cap de afis…ofera o imagine sexy de fata inabordabila.

  1. Palaria cu boruri largi – magnet pentru priviri

Palaria cu boruri largi este o piesa cu istorie, si transforma tinutele banale in outfituri impecabile. Poate crea imagini urbane, hippy, elegante, misterioase sau sexy. Acest accesoriu este unul clasic  si foarte apreciat pentru personalitatea pe care o ofera tinutelor. Cand vrei sa impresonezi cu adevarat alege o palarie cu bori largi in nuante aprinse de rosu!

  1. Costumul de baie negru – senzual in orice situatie

Cand e vara primele ganduri te poarta la mare, strand, piscina, petrecerea! Pentru ca costumele de baie sunt piese care lasa la vedere multa piele, trebuie alese cu grija. Costumul de baie trebui sa ti se potriveasca perfect, pentru a te bucura de o aura speciala. Opteaza pentru un costum negru, indiferent de locul in care alegi sa il porti! Cu o astfel de piesa sigura vei atrage privri admirative.

  1. Pantofii cu toc inalt accesorii ce sporesc feminitatea

Nicio tinuta nu este completa fata pantofii cu toc inalt. Indrazneste sa potrivesti pantofii cu toc inalt la orice tinuta! Te vei bucura de un aer sexy si increzator in orice moment al zilei! Alege o pereche  de pantofi cu toc inalt chiar daca mergi la cumparatrui sau la plimbare, te vei simti fantastic si vei arata ca atare!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here