Intre toate esentele suave create de maestrii perfumieri, cele de Nisa se remarca de departe. Parfumurile de Nisa sunt speciale pentru ca au in compozitie esente care desfata cu adevarat simturile. Sunt obtinute din uleiuri pure, discrete dar in acelasi timp intense, iar savoarea acestor solutii concentate este inconfundabila.

Obtinerea unui parfum de Nisa este o muncat de durata, fiecare ingredient fiind atent combinat. Fiecare detaliu este atent analizat, pentru ca obtinerea esentei pretioase este o arta ce nu poate fi lasata la voia intamplarii.  Retetele de obtinere a acestor parfumuri sunt vechi, iar ingredientele atent alese.

Parfumurile de Nisa au delectat de-a lungul timpului simturile celor mai opulente personalitati. De mireasma inconfundabila a luxului s-au bucurat Napoleon Bonaparte si capetele incoronate ale casei regale britanice.

Top 3 cele mai cunoscute parfumuri de Nisa

  1. FLEUR DE ROCAILLE-CARON – arome florale delicate dar patrunzatoare. Parfumul creat la inceputul anilor ’30 imbina notele superioare de gardenie si violeta cu cele ce lacramioare, trandafir, iasomie, iris, ylang-ylang si lilac. Baza si opulenta acestui parfum este oferita de aromele intense ale cedrului, lemnului de santal si ambrei.

  1. WEDDING BOUQUET- FLORIS LONDON este o esenta de nisa creata pentru a delecta simturile personalitatilor cu sange albastru. De aromele intense ale acestei esente suave s-au bucurat Printul William si ducesa Catherine Middelton. Este un parfum delicat si suav, care pastreaza amprenta notelor de fond de mosc si santa. In notele de mijloc se disting atingerile delicate ale florilor de portocal si iasomie. Notele superioare de lacramioare sunt puternice si persistente.

  1. Montale – pure Gold imbina perfect aroma fructelor cu cea a florilor exotice. Mireasma puternica este precum o delectare pentru toate simturile. Creat pentru femeile puternice si increzatoare este capabil sa trezeasca cele mai patrunatoare amintiri. Parfumul evidentiaza in cel mai placut mod trasaturile feminine. Combina perfect uleiurile esentiale obtinute de la florile delicate de portocal cu cele de mandarin si iasomie egipteana. Treptat se simt aromele discrete ale florilor de vanilie, mosc alb si paciuli. In final simturile sunt delectate de aroma delicata a florilor de cais si neroli. Parfumul Pure Gold este un mod placut de a evidentia calitatile feminine si de a spori senzualitatea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here