Elementele ce au dominat in tinereta parintilor si a bunicilor isi pun din nou amprenta asupra vetii cotidiene. Orice articol veestimentar, poate deveni un accesoriu vintage daca este corect combinat. Reconstituirea tinutelor vechi, lejere sau elegante cu ajutorul pieselor moderne, a devenit o arta tot mai studiata de fashionistele moderne.

In acest sezon creatorii celebrii ne propun imbinari inedite care ofera nu doar eleganta ci si putere tinutelor create. Combinari inedite ale articolelor cu tente militarii si a celor cu aplicatii colorate, sunt extrem de apreciate. Contrastele puternice si imbinarile inedite sunt alte recomandari alespecialistilor. Sacourile sobre, indulcite de accesorii colorate sunt propuse pentru a sezonul de toamna-iarna 2018.

In 2018 se poarta stofe fine si broderii realizate manual!

Stofele fine precum matase, dantela si broderiile manuale sunt elemente care definesc stilul vintage. Pentru a oferi un plus de gratie tinutelor vintage, specialistii recomanda alegerea unor rochii diafane, si a fustelor confectionate din materiale pretioase.

Creatori celebri aduc in prim plan imprimeurile inspirate din natura. Florile sunt detalii care evidentiaza orice obiect vestimentar ce poarta amprenta vintage. Pantalonii evazati, rochiile decupate cu umeri goi, palariile inalte si fustele plisate din stofe grele sunt vedeta in aceasta toamna. Culorile care atrag atentia in aceasta toamana sunt griurile, combinatiile alb-negru, visiniu si albastru diafan. Mustarul si nuantlele puternice de verde olive sunt nelipsite pe caltwakuri, si cu siguranta, vor desavarsi tinutele vintage de toamna .

Anul miereselor vintage!

Miresele sunt rasfatate in acest sezon, pentru ca, creatorii de moda, au devenit mai indrazneti si piesele realizate sunt mai rafinate si mai elegante. Broderiile manuale domina, dantele si tulul rafinat sunt stofe ce innobileaza tinutele de nunta. Pentru acest sezon creatoriii propun rochii fine in nuante de nude, roz si crem.

Fahionistele care doresc sa se bucure de eleganta stilului vintage si la serviciu se pot bucura in aceasta toamna de modele inedite de rochii si fuste cu buline Polka. Colierele din perle diafane sunt element care ofera un plus de rafinament. Volanele sunt alte detalii care ajuta la obtinerea unor outfituri vintage exceptionale, iar designerii recomanda sa fie alese cat mai des.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here