Costumele de baie sunt vedete in sezonul de vara! Sunt acele elemente care ne transforma si ne ofera un plus de incredere. Sunt jucause, senzuale si asigura tinuta perfecta de petrecere si distractie.

Costumul de baie negru este una dintre piesele clasice care se pastreaza in fruntea preferintelor pe podiumurile internationale. Costumul negru este una dintre piesele nelipsite de vacanta, pe lista oricarei fashioniste, pentru ca este condimentul ideal ce creaza tinuta perfecta si sexy pentru o zi splendida la plaja sau la piscina! Varietatea de modele si decupaje este mai mult decat generoasa in acest sezon, iar efectele vizuale pe care le ofera sunt cu adevarat inimaginiabile.

In acest sezon designerii ne propun modele inedite care sa ne evidentieze in cel mai senzual mod formele si silueta.

Costum negru cu top in partea superioara

LeLani si Blue life ne recomanda sa inlocuim sutienul clasic cu un top decupat. Acest tip de costum deux piece este solutia perfecta pentru firile sportive, libere si pasionale. Snururile, decupajele adanci si manecile sunt elemente care ofera un plus de eleganta costumelor cu top negru.

Costum negru cu ciucuri si franjuri

Ciucurii sunt elemente cheie care decoreaza costumele in acest sezon. Beach Riot, propune in acest an modele senzuale care pun imaginatia la incercare. Eleganta, rafinamentul si stilul sunt cateva caracteristici ale costumelor de baie cu ciucuri.

Costume negre  cu detalii transparente

Detaliile transparente ofera un plus de senzualitaate unei piese cu adevarat exceptionala. Astfel de articole sunt adevarate opere de arta, menite sa evidentieze increderea si puterea de caracter a celor care aleg sa le poarte.

Costumul de baie negru crosetat

Articolele crosetate au o eleganta aparte, iar acest aspect poate fi observat si in cazul costumelor de baie negre crosetate.  Mai mulate, mai placute la atingere, mai delicate costumele crosetate ofera stil si clasa celor care le poarta. Sunt piese perfecta pentru cele mai elegante petreceri la piscina, insa sunt si articole potrivite pentru o baie nocturna.

Costumul intreg cu decupaje adanci

Costumul negru intreg este o piesa incredibila, detaliile speciale precum decupajele sunt elemente care ii spopresc senzualitatea. Aceasta piesa care atrage atentia si privirile este creata pentru a evidentia feminitate, pentru  te face mai frumoasa si mai atragatoare. Creaza senzatie de lungime si ascunde cele mai mici imprefectiuni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here