Andra, Nicoleta Luciu, Laurette, Andreea Banica, Adela Popescu sunt cateva dintre vedetele autohtone care si-au recapatat la scurt timp dupa nastere siluetele consacrate. Dietele stricta, masajele speciale si exercitile fizice constante sunt doar ceva dintre “armele” folosite de vedetele noastre pentru a scapa de kilogramele nedorite

Andra a reusit sa revina la silueta de adolsecenta dupa doar sase luni de la nasterea Evei-Maria. Din spusele acesteia nu a apelat la ajutorul specialistilor, insa organismul a ajutat-o sa scape rapid de kilogramele acumulate. Artista a declarat ca dupa nastere a redus caloriile si a diminuat  cantitatea de carbohidrati consmata, in schimb a introdus in alimentatie proteine de inalta calitate, care au ajutat-o sa slabeasca fara a avea efecte negative asupra sistemului muscular.

Nicoleta Luciu este una dintre vedetele care detine o vointa de fier. Vedeta s-a supus la un regim  drastic, foarte greu de urmat, dupa nasterea tripletilor. Aceasta a reusit sa scape de  nu mai putin de 35 kg in doar doua luni. Nicoleta sustine ca imediat dupa nastere a inceput un regim cu maxim 1000 de calorii, a consumat carne, iaurt, legume, fructe si branza. Dieta vedetei a avut succes pentru ca a fost sustinuta de exercitii fizice si masaje de recuperare, astfel intregul proces de slabit nu a lasat urme neplacute.

Laurette a reusti sa dea jos cele 28  de kilograme acumulate in timpul sarcinii in doar patru luni. A ajuns la cele 57 kg, cu multe salate, peste, fructe, apa si multa, multa foame! Metoda nu este recomandata de nutritionisti, insa celebrul manechin se simte bine, acum ca a revenit la  formele consacrate.

Andreea Banica este una dintre vedetele autohtone care pledeaza pentru un mod sanatos de a slabi. Cele doua sarcini nu si-au lasat amplenta asupra cantaretei care a fost cumpatata si a apelat la ajutorul specialistilor pentru a reveni la formele initiale. De pe blogul vedetei, am aflat ca dieta pe grupa sangvina si exercitiile fizice intense au fost armele care au ajutat-o sa scape de kilogramele inestetice. Meniul a fost strict, dar variat si echilibrat, asa ca vedeta l-a urmat cu placere.

Adela Popescu este una dintre rasfatatele televiziunii. A reusit sa dea kilogramele acumulate in timpul sarcinii datorita vietii active. Aceasta sustine ca nu a facut eforturi deosebite pentru a slabi, insa alaptatul afost arma secreta care a salvat-o. Artista recunoaste ca nu a ajuns la sala pe cat si-ar fi dorit, insa a dezvaluit ca este sufcient de ocupata pentru a nu duce lipsa exercitiilor intense.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here