Aquavore, este conform specialistilor una dintre dietele sanatoase,  care te ajuta sa slabesti, fara metode drastice,  fara infometare si fara a-ti punse sanatatea in pericol.

Aceasta metoda de slabit a fost creata de celebrul oncolog Dr. William Dunn. Din cercetarile acestuia reiese ca exista o stransa legatura intre dezvoltarea celulelor canceroase si fenomenul de obezite. Acesta a constatat, de-a lugul carierei,  ca pesoanele supraponderale si obeze sunt mai predispuse sa dezvolte cancer decat, cele care au sub control greutatea corporala.  Studiile realizate de acestea au la baza faptul ca apa este esentiala pentru sanatatea organismului.

Cum functioneaza dieta Aquavore

Aceasta dieta are la baza consumul de alimente bogate in apa. Conform medicului oncolog, alimentele bogate in apa creaza mai rapid senzatie de satietate si sunt digerate mai lent, astfel senzatia de foame apare mai tarziu.  Medicul propune minimizarea consumului de alimente dulci si de alimente bogate in proteine.

Un aspect important care asigura succes acestei diete este miscare fizica regulata. Deci Aquavore, combine alimentatia sanatoasa cu exercitiile fizice, fapt ce ofera organismului un tonus ridicat.

Avantajele dietei Aquavore

  1. Nu restrictioneaza grupe alimentare esentiale pentru dezvoltarea organismului.
  2. Incurajeaza consumul alimentelor bogate in apa.
  3. Nu presupune numararea caloriilor si restirctionarea numarului acestora.
  4. Repreziinta un mod de viata sanatos.
  5. Poate fi tinuta de toate categoriile de varsta.
  6. Promoveaza miscarea si realizarea exercitiilor fizice regulate.
  7. Dieta a fost creata de un medic specialist, in urma unos cercetari amanuntite.

Dezantajele dietei Aquavore

  1. Pierderea kilogramelor se face lent, deci multe persone, pot vedea acest aspect ca pe un esec.
  2. Nu presupune un plan alimentar foarte detaliat, deci multi nu pot adapta si sustine zilnic principiile de functionare ale dietei.

Alimente recomandate in dieta Aquavore

Lintea, fasolea, nautul, sunt alimente de baza in aceasta dieta, acetea pot fi combinate cu somon, ton, carne de vita, pui si curcan.  Fructele si legumele, pot fi consumate din plin pe parcursul dietei, acestea pot fi combinate cu fulgi de ovaz, grau, porumb sau orez.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here