Un machiaj perfect incepe cu alegera produselor potrivite. Corectorul, fondul de ten, pudra transparenta, creionul pentru contur, rimelul si luciul de buze sunt doar cateva dintre produsele de ingrijire care ajuta la obtinerea unui machiaj perfect in timpul verii.

Corectorul este esential, cand vine vorba de ascunderea imperfectiunilor si a urmelor de oboseala. Cele mai mici urme de roseata, ciupiurile de insecte, cearcrele, chiar urmele de la acnee si cuperoza devin invizibile datorita acestui produs miraculos.

Cum trebuie aplicat corectorul

Produsele de infrumusetare de tip corector trebuie aplicate pe tenul bine curatat si bine hidrata. Nu se aplica deasupra fondului de ten. Pentru o fixare mai buna, specialistii recomanda aplicarea corectorului imediat dupa ce a fost pus o solutie multifunctionala care si hraneste, si  protejaza tenul.

Top trei corectoare profesionale de vara

  1. Corector crema Paese – un produs care contine pigmenti puternici, astfel ca acoperirea urmelor inestetice se realizaeaza foarte usor. Crema corectoare ajuta la uniformizarea nuantei tenului, in plus ajuta la hranirea si hidratarea corecta a celulelor. Produsul poate fi folosit pentru toate tipurile de ten, chiar si de persoanele care sufera de cuperoza.

Cream Camuflage, are in compozitie extracte de caruba si ceara de albine care hranesc pielea si impiedica formarea ridurilor.

  1. Corector iluminator Douglas Touch of Light lluminant . Produsul este consideratt de specialisti o “arma secreta” care permite obtinerea unui machia stralucitor. Aplicat direct pe piele, ascunde imperfectiunil si ofera un plus de luminozitate. Corectorul Douglas actioneaza ca un tratament asupra pielii din jurul ochilor, si permite obtinerea efectului de ligting. Produsul destinat ingrijirii zilnice poate fi aplicat pe toate tipurile de ten. Pentru efecte maxime, alegerea nuantei se face in functie de pigmenul natural al pielii
  1. Corectorul Infallible produs de L’Oreal Paris, este recunoscut pentru calitatea exceptionala. Este un produs bogat in pigmenti care acopera rapid si usor cele mai neplacute urme de oboseala. Poate fi aplicat pe toata fata si in jurul ochilor, pentru ca are o textura cremosa, foarte delicata. Infallible L’Oreal Paris are in compozitie o serie de aminoacizi si acid hialuronic, elemente esentiale care hranesc si prrotejaza celulele dermei.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here