Ochii sunt poarta catre suflet…asa zice o vorba din popor. Nu trebuie contestat faptul ca ochii perfect conturati, sunt cheia catre machiaj perfect. Genele lungi, bogate sau curly, pot crea efect de pirivire intensa, jucausa sau pasionala. Deci cu ajutorul machiajului poti fi seducatoare, inocenta sau puternica.

Pentru ca nu toate domanele sunt inzestrate cu acele gene deosebite lungi si usor de rimelat, industria de beauty a venit cu accesorii care imbunatatesc aspecul genelor si a ochilor- extensiile fir cu fir. Fata de genele artificiale traditionale care sunt mai putin durabile si ofera aspect plastic, genele fir cu fir sunt mai durabile si par naturale, deci va puteti bucura de priviri patrunzatoare si in vacanta la mare si cand faceti exercitii la gym, si cand sunteti la birou.

Conform specialistilor extensiile fir cu fir, ofera genelor efect 3D, cum niciun alt produs de make up nu reuseste. Genele sunt in acelsi timp lungi, bogate si frumos curbate.  Machiajul de zi poate fi mai usor definitivat si mai usor intretinut. Odata aplicate aceste extensii poti renunta la produse de tip mascara ce produc inrosirea ochilor si favorizeaza instalarea fenomenului de ochi obositi.

Avantajele cu care vin genele false fir cu fir:

  1. Arati impecabil si cand nu esti machiata.
  2. Te bucuri de privire patrunzatoare, intensa.
  3. Te poti lipsi de rimel, tus sau creion pentru pentru ochi.
  4. Au aspect natural
  5. Sunt usor de intretinut
  6. Ofera machiajului de zi/seara aspect impecabil

Dezavantajele extensiilor fir cu fir

Daca aplicarea genelor nu este facuta de profesionisti, te poti confrunta cu anumite neplaceri.

  1. Extensiile incorect aplicate pot crea disconfort, mancarimi si iritatii oculare.
  2. Tehnica de aplicare este importanta pentru ca influenteaza starea de sanatate a genelor naturale.
  3. Trebuie sa acorzi o atentie suplimentara procesului de demachiere a ochilor si trebuie sa folosesti produse cosmetice speciale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here