Tinuta office este una aparte, mai restictiva si mai monotona, fata de celelalte stiluri. Cu toate aceste nu inseamna ca articolele vestimentare alese trebuie sa fie neatractive si lipsite de feminitate. Rochia este un articol vestimentar extrem de feminin si versatil, si poate fi integrata in tinuta office cu usurinta.

Trebuie mentionat ca nu orice tip de rochie poate fi purtat la birou, deci mare atentie la alegerea modelelor. In primul rand la birou nu pot fi purtate rochi vaporoase, rochii cu bretele si rochii foarte scurte, chiar daca afara sunt 38 de grade celsius. NU sunt potrivite nici rochiile foarte colorate, modelele puternic accesorizate sau rochiile cu imprmeuri stridente.

Tinuta office presupune adoptarea de rochii cu aspect minimalist, in culori neutre sau nuante pastelate. Lungimea rochiei office trebuie sa fie adecvata, iar decolteul nu foarte generos. Pentru a crea o imagine cu prestanta este important sa alegeti articole vestimentare de calitate cu finisaje desavarsite.

Tina R vine in acest sezon cu modele inedite de rochii ofice care ofera aspect profesional inedit. Rochiile office TinaR au croi modern si finisaje impecabile, fapt pentru care sporesc increderea personala. Aspectul minimalist al tinutei office este placut evidentiat de gulere inalte si croi cambrat.

Rochiile Dasha sunt articole vestimentare ce aduc farmec aparte si eleganta discrete. Imprimeurile delicate si accesoriile desavarsite sunt elemente care scot din monotonie tinuta de birou, fara a iesi in evidenta in mod negativ. Discrete si atragatoare, rochiile ce poart marca Dasha sunt concepute pentru a atrage priviri admirative.

Rochiie propuse de Pretty Moda sunt simple, elegante si reprentative pentru stilul office. Reprezentantii magazinului propun pentru aceasta toamna modele in culori neutre, accesorizate cu buzunare si nastrui discreti.  In acest sezon sunt nelipsite din colectiile Pretty Moda elemente decorative precum cordoane, panglici sau fermoare, care au calitatea de a indulci caracteristicile sobre specifice stilului office.

 

Te-ar putea interesa si  – Rochii tricotate – articole de baza pentru tinute urbane de toamna

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here