Machiajul natural este pur si simplu un mod de a te bucura de un aer proaspat. Este o solutie ideala pentru a fi cochet, discreta, eleganta in acelasi timp. Machiajul simplu nu trebuie sa fie unul sofisticat, insa pentru a te bucura de un machiaj natural este bine sa ti cont de urmatoarele aspecte.

  1. Acorda o importanta deosebita inghrijirii tenului

Un ten bine ingrijt si luminos, nu inseamna doar o piele corect curatat. Aceasta zona este foarte sensibila, iar aspectul este influentat de mai multi factori. Hidratatrea corecta a organismului este un factor care influenteaza in mod direct starea de sanatate a tenului. Daca consumi suficiente lichide in timpul zilei te poti bucura de un ten luminos si sanatos.

Atentie la mancare! Alimentele procesate contin cantitati impresionante de substante toxice pentru organism, iar pielea fetei este foarte sentibila la aceste substante. Alimentele cu continut ridicat de aditivi alimentari pot produce acnee, inrosire si dermatita.  Specialistii recomanda consum ridicat de legume si fructe!  Nutritionistii atrag atentia si asupra consumului ridicat de carne! Excesul de proteine poate influenta in mod negativ sanatatea pielii!

Nu uita sa cureti tenul sarguincios. Medici dematologi sustin ca este important sa iti formezi un ritual de curatare si demachiere a tenului. Omiterea acestui pas poate afecta in mod negativ starea de sanatate a pielii. Lipsa igenei corespunzatoare duce la aparitia acneei si tulburari de  functionare a glandelor seboreice. Pot utiliza apa termala si solutie micelara, adecvata tenului pentru a indeparta inpuritatile de pe piele.

  1. Foloseste produse de ingrijire de calitate

Alege sa folosesti produse de calitate, recomandate de medicii dermatologi pentru ingrijrea fetei. Astfel vei avea siguranta ca nu vei dezvolta alergii cutanate. In plus produsele cosmetice de buna calitate, ofera un aspect proaspat machiajului natural.

Un alt avantaj al cosmeticelor bune, este ca dureaza mai bine si ofera aspect de proaspat pentru mai multe ore.

 

Te-ar putea interesa si – Top trei corectoare care ajuta la obtinerea machiajului perfect

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here