Craciunul este o sarbatoare de familie, o reuniune a celor dragi la care voia buna si starea de relaxare primeaza. Aceasta sarbatoare poate fi celebrata acasa, in sanul familiei, in resturante special amenajate sau chiar in cluburi alaturi cei apropriati!

Tinuta pentru petrecerea de Craciun trebuie sa fie una eleganata, care sa emane stare de bine si cel mai importan, trebuie sa fie adecvata petrecerii la care  iei parte. Iata care sunt modele de rochii recomandate de specialistii in stiling pentru acest Craciun.

Rochia rosie simpla midi pentru petrecerea de familie

Pentru o petrecere in sanul familiei, poate fi adoptata o rochie rosie simpla, care sa fie o aparitie prin dinamismul emanat de aceasta culoare. Materiele folosite nu trebuie sa fie vaporoase sau stralucuitoare. Pentru un astfel de eveniment pot fi adoptate rochii rosii din bumbac sau casmir, care impresioneaza prin simplitate si delicatete. Alege o rochie cu aspect minimalist, mai eleganta si mai confortabila fata de una incarcata cu elemente decorative. Daca ai talia subtire, nu te sfii sa o evidentiezi cu o rochie rosie cu croi adecvat. Daca vrei sa adopti un aer relaxant, alege o rochie dreapta, eleganta. Personalizeaza tinuta cu accesori indraznete si pantofi stiletto, te vei simti frumoasa, alaturi de cei dragi.

Rochia rosie scurta pentru club

Rochia pentru petrecerea de Craciun celebrata in club trebuie sa fie una impunatoare prin stofe, decoratiuni, croi, eleganta. Rochia de club trebuie sa fie neaparat, realizata din stofe pretioase, lucioase sau vaporoase. Trebuie sa fie placuta la atingere si sa ofere stare de bine. Rochia rosie este o piesa senzuala, datorita culorii intense, insa rochia rosie de club este o provocare, arat pentru cea care o poarta, cat si pentru cei care o admira. Rochia de club poate avea elemente asimetrice, elemente decorative inedite, decupaje ample si croi asimetric. Aceste elemente, ofera personalitate si putere. Elementele care accesorizea rochia de club pot fi somptuoase, pretioase sau elegante. Pantofii alesti trebui neaparat sa fie cu toc inalt!

Rochia rosie pentru petrecerea office

Petrecerea organizata de companie cu care colaborezi este cu siguranta una eleganta. La aceasta petrecerea iau parte sefii, colegii si partenerii de afaceri, iar tinuta trebuie sa fie una sic, care sa emane bungust.  La petrecerea de Craciun se pot dezvolta relatii de colaborare deosebite, de aceea imaginea conteaza. Rochia pentru petrecerea office, trebuie sa fie una eleganta si in acelasti timp foarte decenta. Trebuie sa iti conureze caracterul si sa te evidentieze in mod placut. Pentru acest eveniment te poti orienta care o rochie rosie lunga, eleganta, cu umeri descoperiti. Accesoriile adoptate pentru o astfel de petrecere trebuie sa fie minimaliste, dar elegante.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here