Unul dintre cele mai importante aspecte ale nunții tale este fotografia. Este foarte important să alegeți un fotograf potrivit pentru evenimentul dvs. Mai jos va prezentam cateva ponturi oferite de Triff Studio fotografi de nunta din Iasi.

1. Îți place stilul fotografului?

Există numeroase stiluri diferite de fotografie, nunțile tradiționale de obicei sunt destul de formale și rigide și implică o mulțime de fotografii organizate și un fotograf atent. Fotografiile contemporane sunt informale, relaxate și spontane. Fotografia de nuntă în stil de reportaj sau documentar este atunci când un fotograf fotografiază tot ce se întâmplă în ziua nunții. Acest stil devine tot mai popular. Singura modalitate de a vă asigura că obțineți stilul de fotografiere pe care îl doriți este dacă faceți cercetări și vorbiți cu fotografi diferiți pentru a vedea dacă pot oferi stilul pe care îl căutați.

2. Au un plan de rezervă?

La fiecare nuntă întodeauna este un plan de urgență. Fotograful mereu trebuie să aibe la el un aparat de rezervă în caz că se strică cel principal și să fie pregătiți pentru orice fel de vreme. Aceasta este o întrebare importantă care o adresezi unui fotograf. Chiar dacă există o șansă mică ca să se întâmple ceva rău, este bine ca întotdeauna să fii pregătit.

3. Ai încredere în ei?

În momentul în care ați rezervat și ați confirmat totul cu fotograful, ar trebui să vă întâlniți cu aceștia cel puțin o dată și să vedeți portofoliul lor și probabil, un album de nuntă. Asta vă va ajuta să aveți încredere în capacitatea lor de a oferi ceea ce vă așteptați în ziua nunții. Dacă v-ați rezervat fotograful după câteva e-mailuri, atunci este posibil să nu știți suficient pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză cu privire la faptul că este persoana corectă pentru acest job.

4. Îți place fotograful?

Fotograful este singura persoană care este cu tine pentru întreaga zi a nunții tale. Dacă nu vă place cel care a adus florile  nu este o problemă, deoarece după ce a livrat florile a și plecat. Este important să mențineți o relație bună cu el pe parcursul nunții altfel dacă o să vă simțiți incomod sau ciudat în ziua nunții, aceasta se va observa și în poze.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here