Deseori, cand ne aflam in vacanta, cu siguranta nu dorim ca activitatile noastre sa fie supuse sub asteptare, drept pentru care alternativa mijloacelor de transport in comun in locatia pe care o frecventam nu va putea fi o solutie.

In acest caz, trebuie sa ne reorientam strategic, mai ales daca ne propunem sa poposim o perioada mai lunga de timp intr-un anume loc.

Serviciul rent-a-car,  avantaje pentru nou-veniti

Daca sunteti detinatorul unui permis de conducere, iar calatoria dumneavoastra fie presupune relaxare, fie interes de afaceri, fara doar si poate un asemenea serviciu se poate dovedi o reala utilitate pe termen lung.

Pe deoparte, puteti castiga timp, pe de alta parte confort.

Pretul? Unul sub asteptari, mai ales daca ne raportam la nivelul de stres si investitie per-ansamblu.

Autoturisme promovate special pentru extravaganta sau familie

Cu siguranta ca impactul social pe care il formati dupa ce coborati dintr-un autoturism de marca, va fi de bun augur atat pentru eticheta dumneavoastra proprie, cat si pentru cea a angajatorului.

In acest caz, se remarca cativa dealeri autorizati, ale caror servicii s-au dezvoltat in ultima vreme, propunand servicii rent-a-car de la cele mai disponibile preturi, mai ales pe o perioada mai lunga de timp.

Insa, factorul interesant se deosebeste la nivelul pachetelor family, mai ales daca va propuneti sa inchiriati un autoturism cu mai mult de 5 locuri.

Nu numai ca se deosebesc automobile cu dotari de ultima ora, conform specificului fiecarei persoane in parte, dar discounturile sunt frecvente, astfel ca va puteti bucura de tarife scazute, dar si alte servicii precum asistenta continua sau asigurari complete.

Serviciul Rent-a-car poate fi accesat din toate zonele de interes

Indiferent de orasul in care va aflati, cu siguranta unul din liderii acestor servicii are amplasat un punct de lucru, pentru a-ti oferi alternative competitive.

 

Altfel spus, fie ca doar ce ai aterizat, fie ti-ai schimbat optiunile sau dupa caz vrei sa iti validezi planurile de vacanta, exista posibilitatea accesarii unui catalog intreg de masini, functie de categorie, consum, investitie, sau alti algoritmi de selectie.

Un astfel de serviciu facut si pentru expeditiile de grup

Daca sunteti unul din reprezentantii institutiilor educationale sau dupa caz a unor grupuri sociale, tot ce trebuie sa stiti este ca o firma ce se ocupa de servicii rent a car, ofera si alternativa inchirierii de microbuze, atat cu sofer cat si fara.

In acest caz, nu numai ca puteti executa calatorii la multi kilometrii distanta fata  de casa, dar costul general poate fi diminuat considerabil, mai ales daca faceti o programare din timp si negociati pretul final.

Altfel spus, la o firma ce se ocupa cu distribuirea acestor servicii exista posibilitatea de negociere, situatie cu care nu va puteti confrunta in majoritatea cazurilor, toate companiile ce ofera servicii de transport, venind de la sine cu preturi standardizate ce sunt schimbate foarte rar.

Mai mult decat atat, exista in prezent si autovehicule dotate cu bai proprii, cu optiuni de confort multiple si cu un spatiu de depozitare al bagajelor extins, facute special pentru nevoile tuturor beneficiarilor, un lucru cu adevarat inedit care arata extinderea acestor servicii in ultimii ani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here