Cu totii am auzit de faptul ca repararea masinii cu piese auto second hand este mult mai ieftina si mult mai rapida astfel incat putem sa economisim timp si bani. Piesele auto second hand provenite din dezmembrari auto sunt de cel putin doua, trei ori mai ieftine decat cele noi si decat cele aftermarket .Piesele din dezmembrari provin din dezmembrarea autoturismelor care sunt aduse de parcurile de dezmembrari din tari vestice precum :Italia, Olanda, Franta, Germania, Polonia, Anglia . Parcurile de dezmembrari sunt acreditate R.A.R si legal sa comercializeze piese din dezmembrari si sunt obligati prin lege sa ofere factura ,grantie si posibilitatea de retur.

La parcurile de dezmembrari poti gasi o gama vasta de piese deci nu trebuie sa-ti faci griji pentru ca vei gasi tot ceea ce ai nevoie .Parcurile de dezmembrari dezmembreaza o gama diversificata de marci si modele de la Volkswagen ,Audi, Merecedes, Peugeot, BMW, Dacia, Renault, si pana chiar si marci de lux precum Porsche , Audi A8 ori Lexus.

Parcurile de dezmembrari autorizate comercializeaza piesele in doua moduri:

-direct la parcul de dezmembrari unde se afla si punctul de comercializare a pieselor

-pe internet pentru ca pe internet este mult mai usor si facil pot trimite piesele la clienti din toata tara .

Este sigur sa cumpar piese auto din dezmembrari de pe internet ?

Internetul ne ofera in ziua de azi foarte multe oportunitati printre care comertul online ce inlesneste intalnirea sau intermedierea dintre cumparator si vanzator .Este foarte usor sa gasesti ceea ce cauti mai ales cand vine vorba de piese din dezmembrari auto pentru ca exista mai multe site-uri specializate in comertul online cu piese din dezmembrari .Pe astfel de site-uri poti face comparati intre preturi ,poti vizualiza poze sau chiar video-uri cu piesele pe care le vei cumpara si poti intreba vanzatorul inainte pentru a te informa asupra a ceea ce cumperi .

Pe internet poti cumpara din orice colt al tari in siguranta ,de exemplu un prieten de la Brasov m-a intrebat cum sa cumpere o bara fata de Audi A8 pentru ca la el in judet nu gasise . A contactat parcurile de dezmembrari auto Brasov si nu a gasit deloc bara fata pentru Audi A8 din dezmembrari si l-am sfatuit sa intre pe un site pe care i l-am recomandat si anume www.dezmembrarisipieseauto.ro pentru ca foarte multi clienti au fost multumiti de ceea ce au cumprat de acolo .Sistemul este foarte simplu poti face o cerere de piese auto si ea instant ajunge la toate parcurile de dezmembrari prezente pe site iar acestia ulterior vin cu oferte de preturi .Asa a procedat si prietenul meu din Brasov si a gasit imediat bara fata de Audi A8 de care avea nevoie. Daca ai nevoie de piese auto ieftine apeleaza si tu cu incredere la parcurile de dezmembrari legal acredite pentru ca vei gasi cu siguranta ceea ce iti trebuie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here