Fumigenele anti cartite – cele mai usor de folosit

Cartitele sunt deseori cea mai mare problema cu care se poate confrunta gradina dvs. V-ati intrebat vreodata cum puteti scapa de aceste mici animalute? Sunt nenumarate solutii printre care se afla otrava, aparatele solare sau aparatele care functioneaza pe baterii precum si unele fumigene pentru cartite. In sectiunea fumigene cartite puteti gasi aceste produse care vor functiona instant impotriva inamicilor daunatoare si a altor rozatoare care dau tarcoale gradinii dvs. Acestea actioneaza repede distrugand tunelurile sapate sub cultura dvs. plantata. Odata introduse in pamant fumigenele vor elimina o mare cantitate de fum care vor face cartitele sa dispara , alungandu-le din caminul lor si distrugand tunelele.

Tineti minte ca trebuie sa fiti atent la urmatoarele aspecte:

 

  • Scantei mici pot sarii din fitil si tocmai de aceea ar trebui sa folositi obligatoriu un echipament de protectie: manusi, protectii si brichete adecvate pentru acest scop (bricheta pentru semineu sau bricheta pentru gratar).
  • Inhalarea fumului trebuie evitata.
  • Evitati ca fumul emanat de fumigen sa ia contact cu ochii dvs.
  • Spalati-va foarte bine pe maini dupa utilizare pentru a nu aparea efecte adverse.
  • Este interzisa aruncarea produsului in balti, rauri, lacuri de acumulare inclusiv pe terenurile protejate de lege.

 

Fumigenele sunt fabricat din :

 

  • azotat de potasiu,
  • sulf
  • carbune

 

Unde putem utiliza fumigene anti cartite?

 

  • Pe domeniul dvs privat cum ar fi: gradini, terenuri, peluze cu flori, etc

 

Este indicat sa pastrati aceste fumagine intr-un loc ferit de soare, racoros deorece materialele din car sunt facute sunt combustibile, putand avea probleme daca nu le veti depozita acolo unde trebuie. Pentru a putea folosi acest produs asa cum se cuvine va trebui sa identificati orificiile formate de cartite. Va trebui sa aprindeti apoi fitilul pentru ca fumigenul sa poata functiona incepand sa nimiceasca fiecare tunel al cartitelor.

Aceste fiind spuse, aparatele fumigene pentru cartite sunt indispensabile gradinii dvs. daca doriti sa scapati destul de repede atat de ele cat si de micile rozatoare sau de sobolani. Acestea nu sunt toxice, ajutandu-va sa scapati de toate probleme dvs cu daunatorii.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here