Am pornit cu ambitie si cu dorinte pe un domeniu neexplorat si am reusit sa punem bazele unui studio profesionist de videochat in Romania.

Tot ce a stat la baza acestui studio a fost foarte mult curaj si munca, luni de planificari si o atentie deosebita pentru toate detaliile, de la cel mai mic, pana la cel mai mare. Iar in final am fost rasplatiti pentru efort.

Cine suntem noi?

logo-live-studio-videochat

Live Studio reprezinta pentru noi o echipa frumoasa si numeroasa de modele, impreuna cu un staff calificat pentru performantele sale. Impreuna am dezvoltat un business de succes printr-o imagine recunoscuta la nivel international.

Oferim seriozitate, profesionalism, legalitate si transparenta. Experienta pe care am adunat-o de-a lungul anilor ne-a ajutat sa devenim unul dintre cele mai bune studiouri de videochat din Bucuresti.

Ce training iti oferim?

De cand vom incepe sa colaboram, suntem convinsi ca vei dezvolta calitatile de care noi vom avea nevoie. Scopul nostru este de a te ghida, de a te ajuta sa capeti cunostintele de care ai nevoie pentru a ajunge in top.

Felul in care te vei pozitiona in echipa noastra, rapiditatea cu care vei avansa, atitudinea si imaginea ta sunt printre cele mai importante aspecte in evolutia ta pe parcursul trainingului. De asemenea, te vom ajuta sa stapanesti limba engleza la nivel conversational, sa intelegi anatomia unui site de specialitate si cum sa iti pastrezi in continuare look-ul.

Noi credem in tine si stim ca succesul tau va fi garantat in momentul in care vei evolua ca model Live Studio iar in acest fel tu vei avea tot sprijinul pe care ti-l putem oferi in drumul tau spre succes!

De ce sa ne alegi? Ce beneficii iti aducem?

Stim ca iti este greu sa renunti la jobul tau actual. Din cauza lipsei unei garantii si a unui salariu lunar, oamenii pot deveni sceptici. Noi iti intelegem aceasta reticenta si stim ca este dificil sa parasesti un job cu un venit mai mic, insa stabil.

Impreuna cu echipa Live Studio veti invata ca modelele noastre nu au nicio limita cand vine vorba de bani, iar sumele ce pot fi castigate sunt extrem de mari, fiecare depinzand de vointa si implicarea pe care o vei avea la acest job.

Noi dorim sa te sustinem si sa te ajutam sa devii un model de top inca de la inceputul carierei pe acest domeniu. Cu alte cuvinte, va trebui sa iti respecti programul ales de tine, noi putand sa il adaptam in functie de cerintele tale.

Noi, cei care alcatuim echipa Live Studio, suntem intr-adevar o familie unita. Din momentul in care vei incepe colaborarea cu noi, viata ti se va schimba in bine! Apeleaza chiar de astazi la noi si intra in echipa Live Studio.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here