De cele mai multe ori, atunci cand alegi sa slabesti de capul tau, cu diete drastice si exercitii fizice care te epuizeaza, nu vei face decat sa ajungi la divese probleme de sanatate, dureri de stomac si o stare psihica dezastruoasa.

Cea mai buna varianta pentru a reusi este sa apelezi la serviciile unui antrenor personal, care te va ajuta cu sfaturi, un program personalizat de exercitii si o dieta personalizata potrivita tipului de organism si care sa poata asigura o nutritie corecta.

Foarte importanta in ceea ce priveste alimentatia, este diversitatea, modul in care se combina alimentele, dar si modul de preparare si cantitatea.
Daca totul a fost urmat cu strictete, inca din prima-a doua saptamana, rezultatele nu vor intarzia sa apara, intai cu scaderea in greutate, apoi cu modificarea starii de spirit si o cresterea a energiei resimtite.

recenzie antrenor personal

De cele mai multe ori, la inceput, cantarul va arata doar cateva sute de grame in minus, dar in afara de asta, o cantitate aproape dubla de tesut adipos a fost eliminata. Cantitatea pierduta de tesut adipos nu a aparut in momentul cantaririi, deoarece o data cu diminuarea tesutului adipos are loc o crestere a masei musculare.

Antrenorul personal are menirea de a recomanda antrenamente pentru prelucrarea muschilor importanti, care s-au diminuat datorita dietelor drastice si total nerecomandate, dar si lipsei antrenamentului eficient.    

Recunoscute si eficiente sunt antrenamentele in aer liber, benefice datorita consumului ridicat de oxigen, iar miscarile complexe vor stimula diferite grupe de muschi si vor mentine ritmul cardiac la un alt nivel. Despre exercitiile in aer liber se spune ca sunt cele mai eficiente atunci cand vine vorba despre pierderea in greutate.

Pentru recuperarea tonusului si a vitalitatii, dar si pentru a slabi in mod sanatos, este necesar sa se tina cont de recomandarile antrenorului personal.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here