Videochatul este un subiect tare controversat in Romania anului 2018. A face videochat este o meserie care, in cele mai multe cazuri, intampina numeroase prejudecati. Oamenii nu stiu exact despre ce este vorba si fac niste presupuneri nefondate, de multe ori fara nici o legatura cu realitatea. A face videochat nu este deloc simplu si jobul de model de videochat este ceva ce ar trebui respectat, considerand efortul cerut. Probabil sunt numeroase lucruri pe care nu le stiai despre acest domeniu, asa ca ne-am gandit sa facem top 3 cele mai interesante lucruri:

A fi model de videochat este mai greu decat pare

Contrar multor pareri, sa fii model nu inseamna ca te dezbraci si o sa pice banii instant din cer. Adevarul este ca trebuie sa fii serioasa si perseverenta, sa poti mentine o conversatie inteligenta pe diverse subiecte cu diversi oameni din toate colturile lumii, sa fii creativa si originala. Un model de top incearca mereu sa isi imbunatateasca performantele si sa investeasca in ea insasi, astfel ca imaginea ei sa fie impecabila. Nu se poate spune, deci, ca acest job este floare la ureche, insa recompensele atunci cand ai succes sunt inimaginabile.

Un studio de videochat bun iti va oferi numeroase avantaje

Exista multe dezbateri legate de subiectul videochat de acasa sau de la studio. Un studio videochat serios si bine organizat o sa iti ofere multe avavantaje. Ai o echipa bine pregatita, care o sa poata sa te ajute de cate ori ai nevoie, lucru important in special daca esti la inceput de drum ca model. Ai parte de make-up artist si fotograf profesionist, ceea ce inseamna ca atat imaginea cat si continutul de pe site-urile pe care esti vor fi de o calitate excelenta. Vei avea training ca sa stii ce sa faci pe camera, suport IT in caz ca se intampla ceva si vei putea atunci sa te concentrezi doar pe ce ai de facut pe camera.

Poti ajunge la 100$ pe ora

Sumele fabuloase din videochat sunt perfect reale si fezabile daca chiar depui putin efort si esti ambitioasa. In general, media castigurilor unui model incepator este in jur de 1.000$ pe luna, iar un model cu experienta poate castiga si 20.000$ lunar. Trebuie sa recunosti ca nu exista un alt domeniu in care recompensa pentru eforturile depuse se apropie de cea din videochat si, in mare, totul depinde doar de tine si de cat de ambitioasa esti!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here