Conducerea unei masini – o necesitate moderna

O masina poate genera sentimentul de independenta si libertate. De ce? Pentru ca sunteti liberi sa conduceti oriunde doriti si la ce ora va ofera timpul.

Ce trebuie sa aveti pentru a putea intra in posesia unei masini?

  • Aveti o licenta de condus
  • Sa puteti citi o placuta de inmatriculare in stil nou, de la 20 de metri distanta; puteti utiliza ochelari sau lentile de contact daca este necesar
  • Sa fiti insotit de un sofer calificat, de peste 21 de ani (desi unii cer ca acestia sa aiba peste 25 de ani de verificare) si au avut o licenta completa timp de minimum trei ani.
  • Sa va faceti rele de condus de la scoala de soferi.
  • Sa luati mai intai ambele examene din care este format testul auto

Cu puteti lua sala?

Chestioanrele auto sunt un subiect arhicunoscut in tara noastra. Conteaza site-ul de pe care doriti sa le faceti. Drpciv este cel mai bun site de chestionare online din tara noastra. Acesta nu are concurenta cu celelalte. Raspunsurile de la fiecare intrebare sunt corecte, partea de teorie neactualizata fiind scoasa din programa pentru a nu va incarca cu lucruri inutile. Pe site puteti urmari cele mai noi update-uri despre legislatia rutiera, sau schimbari informationale.

Fiecare intrebare pe care o veti parcurge din chestionar va poate pica la examenul propriu zis, asa ca va trebui sa fiti extrem de atenti cu raspunsurile pe care le veti da. Chiar daca veti raspunde gresit la anumite intrebari, puteti sta linistit/a deoarece acea intrebare se va muta la finalul chestionarului auto.

Contul pe care il puteti face dvs. ca si candidat precum si cel pe care il va putea face instructorul dvs auto este gratuit. Instructorul va poate urmari progresul pas cu pas, putand sa va invete anumite notiuni daca nu le cunoasteti asa cum trebuie.

Raspunsurile pot avea doua, trei sau o varianta corecta. Fiecare intrebare este formulata logic intocmai pentru a putea intelege legislatia rutiera actuala mult mai usor comparativ cu celelalte generatii. In sectiunea chestionare drpciv puteti gasi nenumarate variante de exemple de teste.

Acestea fiind spuse, visul de a putea obtine carnetul de sofer este mai aproape decat v-ati imaginat.

f

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here