Alegerea corecta a anvelopelor

Cu toate ca anvelopele se inlocuiesc de regula inainte de venirea sezonului rece si inainte de venirea sezonului cald niciodata nu se stie cand trebuie sa inlocuiesti o anvelopa sau chiar pe toate. Pe langa faptul ca pentru aceasta actiune ai nevoie de un aparat dejantat sau o masina dejantat si un aparat echilibrat, echipamente care sunt comercializate de catre cei de la elevatorauto.ro,  trebuie sa stii care sunt cele mai importante criterii ce trebuie avute in vedere in momentul in care trebuie achizitionat un nou set de anvelope.

Dimensiunile pe care trebuie sa le aiba anvelopele care urmeaza sa fie achizitionate este unul dintre cele mai importante criterii ce trebuie avut in vedere in momentul in care se doreste achizitionarea unui nou set de anvelope. Pentru a sti care sunt dimensiunile pe care trebuie sa le aiba anvelopele pe care urmeaza sa le achizitionezi trebuie sa te uiti pe marginea anvelopelor vechi, in certificatul de inmatriculare al masinii sau in cartea de identitate a acesteia.

Viteaza si greutatea pe care le suporta anvelopele sunt alte doua criterii extrem de importante ce trebuie avute in vedere in momentul in care se doreste achizitionarea unui nou set de anvelope. In cazul in care aceste doua criterii sunt ignorate exista toate sansele de a achizitiona niste anvelope care nu iti ofera siguranta de care ai nevoie in momentul in care conduci.

Avand in vedere ca in momentul de fata este obligatorie utilizarea anvelopelor de iarna tipul anvelopelor este de asemenea un criteriu care trebuie avut in vedere in momentul achizitionarii unui nou set de anvelope.

Nu in ultimul rand brand-ul acestora este un detaliu care din punctul meu de vedere face diferenta dintre niste anvelope de proasta calitate si niste anvelope rezistente si care ofera un grad ridicat de siguranta in timpul condusului.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here