Videochatul este un domeniu ce prosperă din ce în ce mai mult în România, foarte multe studiouri își deschid porțile și încearcă să atragă cât mai multe tinere promițându-le beneficii pe care altă meserie nu le oferă.

Chiar dacă salariul mediu a crescut oarecum în ultima perioadă, cu toții știm că tinerele nu se mulțumesc cu atât de puțin, mai ales în cea mai frumoasă perioadă a vieții, perioadă în care ar trebui să se distreze cât mai mult și să-și facă toate poftele.

Principalul motiv pentru care majoritatea tinerelor aleg un job în domeniul videochatului, este că se câștigă foarte bine. Câștigă suficienți bani astfel încât să-și permită haine, pantofi, mașină și de ce nu chiar și propriul apartament. Dar pentru că încă există întrebări în acest domeniu și mulți oameni se tot întreabă cât câștigă un model de videochat, am decis să lăsăm misterele la o parte și să le întrebăm chiar pe ele, tinere modele de videochat cu o experiență destul de mare în domeniu.

„Pentru a avea câștiguri mari, trebuie ca în primul rând să ai foarte mare atenție la ce firmă apelezi. Există foarte multe studiouri de videochat în prezent, multe dintre ele nu lucrează legal sau fac promisiuni de care nu se țin în totalitate. Și lucrul acesta îl spun din experiență. Înainte să ajung la Global Models am mai lucrat la două studiouri de videochat. Nu am fost mulțumită de niciunul din ele, în primul rând pentru că nu s-au ținut de toate promisiunile făcute la început și că niciodată nu-mi primeam banii la timp. Acest lucru m-a deranjat și am renunțat. La Global Models astfel de probleme nu există. Salariul e foarte mare, nici nu mi-am închipuit vreodată că se poate câștiga atât de mult, și sunt plăcut impresionată de colectivul și oamenii de aici. Cât câștig? Destul cât să-mi permit vacanțe în locuri exotice și să am propriul apartament și propria mașină!”

„Vă sfătuiesc să alegeți Global Models din două mari motive: pentru că oferă multe beneficii de angajare care să vă încurajeze și pentru că vă oferă training gratuit, training care este în avantajul vostru pentru că veți avea încasări mai mari. Este foarte important ce studio de videochat alegeți, pentru că dacă va fio alegere neinspirată, probabil veți regreta mult timp și veți fi dezamăgiți de meserie în sine și veți renunța. De ce să renunțați când videochatul e printre cele mai bine plătite meserii din România? Nu mi-am închipuit vreodată că mă voi putea sătura de cumpărături, dar de când fac videochat se pare că m-am săturat de cumpărături. Dacă apare ceva nou îmi cumpăr și nu-mi fac griji că va trebui să fac economie pentru a compensa!”

Multe femei din ziua de astăzi își doresc să devină independente pe plan financiar, iar majoritatea meseriilor nu le oferă un salariu atât de mare pe cât și-ar dori. De aceea e bine ca uneori să gândim „out of the box” și să alegem un domeniu diferit, un domeniu inovator și un domeniu care să ne aducă numeroase beneficii!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here