Cum potolesti dorul de ploaie cu un ventilator

Soarele patrunde peste tot si mai are putin si intra si in frigider. Nici el nu mai face fata caldurii, motorul merge greu si abia mai raceste.

Pamantul fierbe si cu buze arse roaga cerul sa-i dea o ploaie racoritoare. La ceasul de cuptor al verii nu stii unde sa te mai bagi sa scapi, noroc cu ventilator cu apa comandat din magazinul online Dwyn.ro care ne-au fost livrat la domiciliu. Lenevim toata ziua, cand nu ne ducem la serviciu, fiindca acesta caldura infernala ne taie cheful de tot.

Ne uitam la televizor, citim, discutam, dar simtim nevoia sa iesim la aer curat. Si noi, ca si pamantul cerem ploaie. Da, ne-am rugat pentru ploaie, dorim sa simtim stropii racoritori de apa pe fata.

 

Dorul acesta de ploaie il potolim cu un Ventilator cu pulverizare apa Orion OIF-SM626, 230 W, 3 trepte de viteza, Capacitate 36 l performant, comandat de la aceeasi sursa. Am ales unul dintre cele mai bune, cu viteza in trei trepte si rezervor propriu de apa, potrivit pentru spatii deschise.

Pavilionul este deja instalat, mobilierul de gradina din pavilion ne asteapta, gratarul sfaraie. Va fi un adevarat regal, iar stropii de apa ne vor racori. Ne vom imagina ca mancam la o masa unde ploua. Stropii finuti vor da petrecerii noastre o nota de sarbatoare.

Daca nu era acest magazin bine aprovizionat, am fi alergat mult si bine pana am fi gasit aceste lucruri de vara. Pe site, le-am vazut pe toate in acelasi loc si am plasa o singura comanda care a fost livrata gratuit la domiciliu. Ne-au pasuit si cu banii, in sensul ca au acceptat plata in rate.

Cu ajutorul lor am amenajat o gradina ca in povesti si un loc de joaca fantastic pentru copii. Au la doi pasi de casa piscina cu parasolar, trambulina cu plasa de protectie, casute pentru copii si tobogan.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here