Atunci cand va pregatiti de nunta o nunta, aveti o multime de lucruri de pus la punct, incepand de la inele, invitatii, biserica, restaurant, buchet pentru mireasa, flori, lumanari de nunta, invitatii, muzica, masini, rochie de mireasa, coafor, machiaj, pantofi, costum de ginere, artificii, baloane si asa mai departe.

Dar poate cel mai frumos lucru – cel care va va face sa retraiti emotiile de la nunta voastra – sunt filmarile si fotografiile.

O fotografie poate spune doar o mica parte din  poveste, insa filmarea va spune toata povestea nuntii voastre. Misiunea cameramanului este sa transforme momentele pe care le traiti in imagini superbe pe care le puteti revedea toata viata. Un cameraman de nunta profesionist va capta toate momentele importante si emotiile evidente din ziua nuntii intr-o maniera specifica filmului documentar.

El va putea surprinde intr-un mod natural momentele speciale care se desfasoara in jurul vostru in ziua nuntii, zi incarcata de atatea semnificatii, griji si emotii.. De la emotiile traite de  mire la vederea miresei, si pana la aruncarea buchetului, cameramanul va surprinde toata energia si frumusetea acestei zile unice din viata ta.

Tot mai multi miri isi doresc o sesiune video de nunta urbana, in care cameramanul de nunta pune mare accent pe arhitectura – fie ea moderna, fie istorica – sau, bineinteles, parcurile publice, in care mirii se perinda si devin pentru cateva clipe actorii principali intr-un adevarat film de nunta.

Orice cameraman profesionist are un echipament adecvat situatiilor specifice unui asemenea eveniment, si stie cum sa il manevreze pentru a-i permite sa acopere orice situatie de filmare s-ar ivi pe parcursul desfasurarii nuntii. El va garanta o calitate superioara a imaginii – cu cat aparatura este mai performanta, cu atat imaginea are mai mult detaliu, si are culori mai mai apropiate de realitate.

Dupa inregistrarea efectiva a nuntii,  cameramanul va face un montaj atent. Un adevarat profesionist nu va folosi efecte speciale sau tranzitii animate care pot strica atmosfera filmului, ci momentele filmate vor fi alaturate in asa fel incat sa reflecte bucuria si emotiile traite in ziua unica a nuntii tale. Montajul va spune povestea si  va atinge sufletul tau printr-o calitate exceptionala.

Fiind plina de momente unice, nunta necesita o filmare si un montaj profesional care sa le imortalizeze. Merita oare sa faceti economie la bani daca pierdeti amintiri pretioase?

O filmare efectuata de profesionisti va va oferi un film unic, combinand cea mai inalta tehnica si experienta cameramanului cu gusturile si asteptarile tale. Nunta ta este un eveniment unic si irepetabil; pentru a te asigura ca nu compromiti aceste amintiri, ai nevoie de un cameraman de nunta cat se poate de profesionist, experimentat si talentat, care sa imortalizeze toate aspectele zilei tale speciale, iar amintirile legate de nunta vor dura o viata.

Reusita filmarii depinde si de aportul mirilor, care este egal cu cel al cameramanului, si nu numai de priceperea si tehnica sa, atitudinea fiind unul din principalii factori care pot face o imagine sa fie reusita sau nu. Un lucru care transcende orice tip de filmare este dragostea, de aceea este important sa va aratati unul celuilalt afectiune si sa nu va rezumati doar la indicatiile stereotipe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here