Cu totii ne dorim sa avem un corp tonifiat, kilograme in concordanta cu inaltimea, sa avem un stil de viata sanatos si sa avem mereu energie. Daca pentru multi dintre noi mersul la sala de fitness este o pierdere de timp sau un chin, pentru altii aceasta activitate face parte din rutina zilnica, o activitate normala fara de care starea generala nu este la fel.

Mersul la sala de fitness periodic


Ne confruntam in diverse perioade ale vietii cu acumularea unor kilograme in plus care ne deranjeaza si de care vrem sa scapam intr-un timp cat mai scurt. Sala de fitness este primul lucru la care ne gandim, completat de o dieta care sa ajute la arderea grasimilor. De cele mai multe ori, combinarea mersului la sala de fitness cu o alimentatie echilibrata vor da rezultate, astfel incat este posibila scaderea in greutate inca din prima luna. Insa ce se intampla atunci cand revenim la vechile obiceiuri? Momentul in care renuntam la sala de fitness va declansa din nou sedentarism si in mod normal, cresterea in greutate din nou. Corpul se obisnuieste cu o doza constanta de miscare, iar atunci cand vom renunta la aceste activitati, alimentele pe care le consumam se vor depune si vom observa asta in timp.

Multi dintre noi nu avem posibilitatea de a merge constant la sala de fitness, insa este indicat sa avem doua perioade pe an pe care sa le dedicam sportului, pentru a intretine corpul si sanatatea noastra. Daca iti doresti sa slabesti intr-un tim foarte scurt, este indicat sa alegi o dieta care sa cuprinda si alimentele tale preferate si gasesti o sala de fitness aproape de tine unde sa mergi de cel putin 3 ori pe zi. Rezultatele se vor vedea inca din primele saptamani!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here