Un prieten de nadejde pentru santatea orala

 

Fiecare reclama de la televizor la periute de dinti si la pasta de dinti incepe cu „Tu cat de des te speli pe dinti?”. O intrebare pe care si medicul stomatolog o pune pacientilor sai, periajul des si corect fiind prima metoda prin care putem evita aparitia efectiunilor sau a daunelor care pot fi aduse dintilor si gingiilor noastre. Si de cel putin doua ori pe zi este destul de bine daca ne spalam pe dinti, inlaturand astfel tartrul si bacteriile care se pot acumula pe parcursul zilei.

Cele mai bune sfaturi despre o igiena orala optima le putem primi desigur de la cei mai buni din domeniu. Unii dintre acestia sunt cei de la clinica Cris Smile care isi incurajeaza pacientii sa aiba o igiena orala activa si corecta. Desigur ca prin periaj se indeparteaza doar tartrul superficial, insa printr-o operatie de detartraj se va indeparta tot tartrul depus pe dinti.

La Cris Smile sunt utilizate cele mai eficiente si mai fiabile metode de detartraj, de la aparate moderne si de calitate pana la experienta doctorilor in desfasurarea operatiilor. Fiind o clinica de ultima generatie este normal ca si doctorii stomatologi sa aiba foarte multa experienta in aria in care activeaza si sa poata face fata oricarei solicitari a pacientilor.

In cazul multor probleme este de ajuns o vizita la o clinica de stomatologie in timp ce pentru alte probleme este nevoie de mai multe sedinte. Ca in cazul realizarii unui implant sau in cazul montarii unui aparat dentar pentru corectarea pozitiei dintilor. In acest din urma caz pacientul este nevoit ca si dupa montarea aparatului sa mearga la o anumita perioada de timp la un control de rutina si poate chiar sa urmeze un anumit regim alimentar.

Indiferent de ce probleme as intampina cu dintii mei stiu sigur ca nu voi alege pe nimeni altcineva decat pe cei de la Cris Smile care imi ofera garantia unor servicii de prima clasa, dotari moderne si un personal dedicat si deschis catre clientii sai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here