Cele mai luxoase yacht-uri din lume

 

Probabil yacht-ul este cea mai luxoasa forma de miscare inventata vreodata. Cu o gama de preturi intre cateva sute de milioane de dolari si cateva miliarde, yacht-ul este primul simbol al banilor si al puterii, disponibil numai pentru cel mai inalt esalon al bogatiei.

Fiecare yacht din Luxatix este special si facut la comanda in conformitate cu dorintele si preferintele proprietarului. Cele mai scandaloase modele apartin celebritatilor, magnatilor de petrol, miliardarilor, liderilor politici din Orientul Mijlociu – toti fiind proprietari de yacht-uri. Lungimea unui yacht este cuprinsa intre zece si cateva sute de metri, in functie de clasa si de gama de preturi. Fiecare model are functii speciale, inclusiv helipaduri, piscine, suite de oaspeti si submarine. Iata cateva dintre cele mai scumpe iahturi din lume, care navigheaza in largul marii.  

Cele mai luxoase yacht-uri

  1. Lady Mouraeste detinuta de un om de afaceri saudit, Nasser al-Rashid (consilier al familiei regale din Arabia Saudita) care are si o stampila de aur de 24 de carate. La bordul yacht-ului incap 80 de membri ai echipajului, un spital complet dotat, o plaja cu nisip real si o masa de 20 de metri lungime. Lady Moura a gazduit personalitati celebre, printre care George W. Bush si sotia sa Barbara.
  2. Ice apartine miliardarului rus Suleiman Kerimov. Ice estecunoscut ca fiind cel mai ecologic yacht cu 8 generatoare electrice si un sistem integrat de management al apelor uzate. De asemenea, detine o piscina mare pe puntea principala si un helipad la bord. Yachtul a castigat titlul ” Super Yacht of the Year” in 2006 la Premiile World Superyacht.

 

  1. Al Mikrab este detinut de fostul prim-ministru si actual ministrul de externe Hamad bin Jassim bin Jaber al-Thani. Yachtul are 10 cabine de oaspeti si 2 cabine VIP pentru proprietar, precum si o echipa de 55 de persoane, fiecare avand camera proprie. In plus, Al Mikrab are un cinematograf, numeroase baruri in aer liber, o piscina si jacuzzi, un helipad.
  1. Octopus apartine co-proprietarului Microsoft, Paul Allen, si este unul dintre cele mai recunoscute yacht-uri din lume, datorita aspectului sau unic. Are o multime de software-uri care justifica pretul ridicat. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here