Utilizarea structurilor gata facute, are mai multe avantaje, ceea ce este evident in comparatie cu producerea unei structuri metalice  direct pe santier. La compania Analko Aluminium Industry SRL  specializata in confectii metalice , si dotata cu echipamente moderne de inalta tehnologie, este posibila o sudura MIG/MAG profesionala de imbinare a structurilor metalice. Datorita taierii efective a structurii in timpul productiei, de exemplu, atunci cand se creeaza un cadru de casa din tevi, in principiu nu vor exista deseuri. Ca urmare, sunt evidente importante economii – aproximativ 1/5 din costul total al confectiilor metalice.

Cadrul casei din structuri metalice, necesita o mare precizie, dezvoltare si aptitudini profesionale ridicate, fiind optim sa se creeze aceste imbinari de catre specialisti. De asemenea, nu este nevoie de instruire suplimentara sau recalificarea personalului pentru a crea structuri pe baza unui proiect sau a unui desen, deoarece specialistii cu experienta in munca de la firma Analko Aluminium Industry SRL,  se pot confrunta cu aceasta sarcina, oferind eficienta. Mai mult decat atat, utilizarea cadrelor realizate din confectii metalice de orice tip, permit accelerarea procesului de constructie cu mai mult de 30%. Inca un plus,  este taierea tablei zincate au a tablei din aluminiu, cu tehnologie avansata, precum debitare laser sau debitare table CNC .

Structuri metalice de calitate

Orice cladire incepe cu o fundatie, iar o structura metalica de inalta calitate, va asigura fiabilitatea viitoarei structuri, durabilitatea si rezistenta acesteia. De aceea este important sa folosesti serviciile profesionistilor Analko Aluminium Industry SRL , care sunt familiarizati cu confectii metalice pentru constructii  si confectii metalice industriale. Acestia vor selecta elementele necesare, vor calcula cantitatea de metal necesara, vor raporta imediat despre timpul de fabricatie si pretul viitoarei structuri. In plus, structurile metalice sudate, se vor face cat mai exact posibil, datorita utilizarii echipamentului profesional. Armaturile sunt concepute pentru a fi instalate pe ambele laturi ale peretilor cladirii. Armaturile care sunt opuse unele fata de celelalte, sunt atasate prin legaturi incrucisate: de regula, acestea sunt bare si colturi. Cand alegi tipul structurii, merita sa te gandesti la dimensiunea celulelor, diametrul tijei, textura lor (neteda sau periodica). Atunci cand se creeaza structuri metalice sudate, intreaga lungime a imbinarii, nu trebuie sa fie mai mica decat trei tije dispuse transversal.

Profesionalismul angajatilor

Toate acestea au fost descrise pentru a scoate in evidenta profesionalismul angajatilor firmei Analko Aluminium Industry SRL, care este specializata in confectii metalice pentru constructii de orice complexitate, precum si necesitatea de a face comenzi aici. De asemenea, poti comanda debitare tabla aluminiu sau zincate, vopsire electrostatica profile din aluminiu, vopsitorie metale si multe alte lucrari profesionale. Toate aceste lucrari sunt executate cu aparatura si masinarii de ultima generatie, deoarece la compania  Analko Aluminium Industry SRL sunt angajati doar profesionisti specializati in meseria lor. Pe baza desenelor si a proiectelor clientilor, pot fi realizate o gama foarte variata de repere. Angajatii firmei pot realiza debitari, perforatii, indoiri aplicabile in domeniul constructiilor, electronicii si telecomunicatiilor, electrotehnicii si a bunurilor de consum, si nu numai.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here