Nu cred ca am intalnit vreo femeie, care sa nu fie pasionata de ghete dama, indiferent de modelul acestora. Femeile au o slabiciune aparte pentru aceasta categorie de incaltaminte, aparent fara vreun motiv anume. Pur si simplu se intampla – vezi ghete, te indragostesti pe loc, de parca ar avea vreo vraja facuta. Oricat m-am straduit sa inteleg acest fenomen, nu am reusit sa ii dau de cap. Cel mai apropiat lucru pe care am reusit sa il fac, a fost sa impart categoria ghetelor in doua: ghete cu toc si ghete fara toc. Si cam atat.

Ghetele cu toc sunt un adevarat simbol fenimin, pentru ca acestea ofera femeii un aer cu adevarat romantic, atragator, chiar sexy daca vreti. Femeile poarta cizme cu toc pentru ca atrag priviri admirative, care le fac sa se simta iubite. Joaca un rol important in arta seductiei, pe care femeia il stapaneste cu maiestrie.

Pe de alta parte, ghetele fara toc, chiar daca sunt mai putin provocatoare din acest punct de vedere, sunt ideale pentru femeile care aleg sa poarte ceva lejer peste zi. Incaltamintea comoda mereu o sa fie apreciata, pentru ca acestea nu obosesc piciorul (asa cum ar face-o ghetele cu toc, de exemplu). Deci si ele au loc in garderoba feminina.

Cu toate astea, eu sunt convinsa ca toate femeile au ghete din ambele categorii mentionate mai sus. De ce? Pentru ca ne plac pantofii. Chiar daca nu gasim si o explicatie logica la acest fenomen. Cred ca este scris in AND-ul nostru de femeie sa avem o slabiciune aparte pentru tot ce tine de moda, fashion si design.

Nu stiu ce concluzie am putea trage din aceste randuri, cert este ca ghetele de dama sunt o adevarata slabiciune feminina. O slabiciune fara vreun motiv anume, mai exact. Dar cred ca toti trebuie sa avem pasiunile si slabiciunile noastre, caci ele (vrem, nu vrem), fac parte din viata noastra de zi cu zi. Barbatii sunt pasionati de masini, scule si echipamente sportive, femeile de haine, bijuterii si pantofi. Mi se pare destul de corect, din punctul asta de vedere. Voi ce spuneti, am dreptate sau nu?

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here