E foarte dureros să pierzi pe cineva drag. Mai ales dacă a murit departe de casă, în țări străine… Și e atât de greu să faci față situației, când ai inima zdrobită! Să găsești în cutia de scrisori o înștiințare oficială din care afli că trebuie să te ocupi de urgență de ceva numit „repatriere decedați” este un șoc psihologic foarte greu de depășit. Câți oare se pot concentra pentru a face demersurile necesare pentru readucerea acasă a rămășițelor pământești ale unei rude sau ale unui prieten drag? Și câți au experiența și cunoștiințele juridice necesare în astfel de cazuri? Iar legislația europeană nu permite improvizații, rezolvarea situației în regie proprie (de exemplu, cu o Dacie Papuc modificată în acest scop) este exclusă.

Iată de ce este mai bine ca, într-o astfel de situație nefericittă, să apelați la ajutorul unor oameni care au experiența și (foarte important!) baza logistică de care este nevoie în astfel de situații. Cea mai bună opțiune cu puttiință o constituie firma de pompe funebre Transport Decedați Funeral Express, care asigură repatriere decedați Italia, repatriere decedați Spania, repatriere decedati Germania sau repatriere decedați Anglia, țări în care firma are puncte de lucru. Pornind de la acestea, firma poate asigura și repatrierea rămășițelor pământești ale celor care și-au pierdut viața în Franța, în Republica Moldova, în Belgia, în Grecia, în Turcia, în Norvegia, în Olanda sau în Serbia. Este bine de știut și faptul că Transport Decedați Funeral Express asigură și repatrierea cetățenilor străini care, dintr-un motiv sau altul, au decedat pe teritoriul României.

Tot ce aveți de făcut într-o astfel de situație tristă este să dați un telefon la numărul 0729 007 003. Solicitarea dumneavoastră va fi înregistrată de un operator, după care Transport Decedați Funeral Express va începe să facă demersurile necesare. Comanda poate fi făcută și on-line, printr-un formular de ofertă. În acest caz, un reprezentant al companiei vă va contacta telefonic în cel mai scurt timp cu pentru a se ocupa de caz. În cel mai scurt timp cu putiință, Transport Decedați Funeral Express va trimite la fața locului delegați care vor obține documentele necesare repatrierii (certificatul de deces, autorizația de înhumare, certificatul de îmbălsămare și pașaportul mortuar), după care vor angaja medici pentru constatarea decesului și autopsie, preum și personal pentru manipulare.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here