CTL ambalaje este o firma producatoare de produse deosebit de utile atunci cand vine vorba despre o ambalare rapida si eficienta. Dintre acestea se remarca banda adeziva personalizata care sa se diferentiaza de  celelalte printr-o emblema definitorie. Aceasta se foloseste pentru ambalarea cutiilor de diferite dimeniuni supuse unor conditii speciale de lucru. Dintre avantajele acestei benzi amintim: rezistenta marita la acizi diluati si la temperaturi extreme, astfel avand o arie vasta de aplicabilitate, putand fi folosita în aproape toate domeniile.

Acum o puteti gasi in culori si dimensiuni diferite avand in vedere ca este disponibila intr-o gama diversificata de latimi, grosimi si substante adezive. Prin urmare, optati pentru produsele comercializate de aceasta firma pentru lipirea si securizarea ambalajelor de orice fel. CTL ambalaje este o firma mereu preocupata de solutionarea cerintelor cat mai diversificate ale clientilor de aceea tin cont de specificatiile acestora si se adapteaza nevoilor lor. Acum va puteti achizitiona benzi de uz general, pentru a ambala produsele alimentare si nu numai.

Daca aveti nevoie de o banda adeziva personalizata, folie cu bule sau folie stretch, nu ratati oportunitatea de a plasa o comanda in mediul online si a primi coletul in cel mai scurt timp posibil. Cerintele dumneavoastra sunt solutionate rapid si eficient deoarece acesti specialisti de la CTL ambalaje se implica activ si dau dovada de profesionalism si seriozitate de fiecare data. Aceste benzi adezive le puteti folosi pentru ambalarea produselor prin lipirea suprafetelor si intarirea paletilor. Se pot rupe manual si, mai mult decat atat, permit inscriptionarea notatiilor pe suprafata ambalata, astfel incat indeplineste un dublu rol. Totodata, asigura o inchidere usoara si etansa a diverselor pachete cu continut mai sensibil  si se aplica usor pe orice colet.

Nu mai stati pe ganduri, accesati site-ul on line si alegeti din variata de culori si dimensiuni disponibile. La CTL ambalaje gasiti produse la cele mai bune preturi de pe piata care sunt produse cu maxima atentie la detalii. Acestea respecta in totalitate specificatiile tehnice si se incadreaza normelor europene in vigoare. Sunt produse ecologice cu  un nivel de performanta marit, fiind o alegere sigura si mai putin costisitoare. Benzile adezive personalizate sunt deosebit de rezistente si pot fi folosite pentru perioade lungi de timp fara a-si pierde proprietatile.

Este utilizata cel mai des folosita ambalarea, mai bine zis inchiderea cutiilor din carton de dimensiuni mici si mijlocii, cu greutate medie sau usor marita, supusa unor conditii normale de temperatura, manipulare si transport. In acest fel puteti avea garantia sigura ca veti ajunge la destinatie in cele mai bune conditii.

Si pentru ca toate produsele comericlizate de aceasta firma atrag multumirea si admiratia clientilor, CTL ambalaje ocupa un loc de cinste pe piata de profil reusind sa onoreze un numar mare de comenzi in cel mai scurt timp posibil.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here