Sunt multe lucruri de luat in seama atunci cand te gandesti la mobila de birou. Asta pentru ca biroul nu este o camera oarecare, in care pui un pat, un dulap, doua noptiere si, doar in caz de nevoie, un birou la care sa-si poata face cel mic temele.

Biroul este spatiul in care lucrezi si iti desfasori activitatea si da, stim ca uneori ai vrea sa arunci toate acele scaune de birou de pe care esti convinsa ca o sa cazi intr-o buna zi. Ei bine, deocamdata lucrezi inca in acea cladire de birouri, iar pana vei reusi sa coordonezi activitatea de acasa, mutandu-ti biroul personal acolo, va mai dura putin.

Desigur, fiind directorul unei companii atat de importante, te-ai gandit sa pui angajatii pe primul loc deoarece chiar tii la ei, stiind ca acestia sunt motorasul companiei tale. Nici nu le poti spune angajati, iti sunt mai mult prieteni. Ok, ai ales mobila de birou pentru prietenii tai. Si acum, ai ajuns la biroul tau. Niciodata nu ai stiut sa alegi atunci cand a fost vorba despre persoana ta; esti mai buna in a-i ajuta pe ceilalti. Cum ar trebui sa arate un mobilier de birou directorial?

Ei bine, mobilierul de birou directorial trebuie sa fie putin diferita fata de mobila de birou pe care ai achizitionat-o pentru ceilalti anhajati. Aminteste-ti ca tu, ca director al unei companii, trebuie sa ai credibilitate si siguranta. Oaspetii tai cu care vei incheia cele mai profitabile afaceri nu te vor vedea ca pe un om competent daca biroul tau nu arata bine.

Totusi, tu esti o fire modesta. Nu o sa-ti umplii peretii cu tablouri de colectie si nici biroul cu figurine de aur. O sa iti cumperi strictul necesar. Un birou mare, unde sa poti lucra in voie. Ai nevoie de cateva rafturi pentru a pastra documentele importante. Sau poate chiar de o biblioteca, in care sa depozitezi actele si nu numai. Scaunele de birou trebuie sa fie foarte confortabile, pentru ca nu uita, o sa intalnesti fel de fel de directori. Eventual poti alege unul din piele.

Nu uita ca totul sa se potriveasca. Ai noroc pentru ca atunci cand o sa cauti mobila de birou, o sa iti dai seama ca poti sa-ti achizitionezi totul la pachet. Exista firme care realizeaza mobilier de birou directorial, si poate oricum deja ai o idee clara in minte.

In rest, accesorizarea biroului directorial o vei face dupa cum iti este tie mai bine. In afara de faptul ca ai putea sa alegi totusi un covoras mai colorat sau mobilier mai viu, iti vei aranja documentele astfel incat sa iti fie la indemana.

Hai, stim ca ai emotii, dar suntem siguri ca vei alege mobilierul perfect pentru tine!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here