GWhost.ro este firma, ce, printre altele, ofera gazduire site, la care apeleaza majoritatea companiilor din Bucuresti, dar si din afara, deoarece servciile lor sunt mereu de nota 10. Gwhost a luat fiinta in urma dorintei de a avea prima firma din Romania neutra, cu servere dedicate NXDATA-1, care se afla pe platforma industriala Pipera.

Specialistii de la GWhost ofera o serie de servicii clientilor precum servere vps, care sunt tot mai cautate mai ales de cand majoritatea patronilor si-au deschis domenii pentru a-si muta business-ul online. Afacerile facute pe internet sunt mult mai profitabile, deoarece informatia poate circula mult mai usor si, adesea, gratuit. Cine nu si-ar dori publicitate gratuita sau adventoriale pentru o suma modica lunara?

Insa, pentru a avea siguranta ca totul merge ca pe roate, majoritatea apeleaza la servere dedicate pentru a facilita acest proces. GWhost.ro detine servere dedicate, ce ofera performanta, securitate si confidentialitatea datelor. Serverele dedicate GWhost.ro sunt solutia perfecta pentru gazduire web care se pliaza pe nevoile companiilor din toate domeniile de business.

GWhost.ro ofera mai multe pachete de servere dedicate din care clientii pot alege.

Pachetele de entry :

  • GW-I3
  • Ryzen3
  • Gw-I5

Pachetele medium/heavy flow :

  • Start
  • Start Plus
  • Extra Plus

Preturile acestor abonamente variaza de la cel mai mic, care este 29 de euro, pana la Extra Plus, care costa 149 euro pe luna.

Serviciile oferite de firma GWhost reprezinta o investitie foarte buna pentru ofrice tip de afacere, fie ca esti la incpeut de drum, fie ca esti deja de cativa ani pe piata. Niciodata nu este prea tarziu pentru un update.

Siguranta datelor este unul dintre aspectele primare pe care o firma online ar trebui sa le ia in considerare, iar GWhost.ro ofera cele mai bune servicii de back-up inca de la inceputul colaborarii. Clientii pot avea mereu siguranta ca datele lor sunt in protejate!

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here