La doar câteva luni de la deschiderea primului magazin internațional NISSA din Arkadia Mall Varșovia, brandul românesc pentru femei anunță deschiderea unui nou magazin în Miami, Florida. Luna decembrie a marcat inaugurarea primului magazin NISSA din Statele Unite ale Americii, în cadrul celui mai mare centru comercial din statul Florida, Aventura Mall.

Pentru NISSA, mișcarea este una de consolidare a poziției pe care brandul deja o deține pe piața retailului internațional, alături de o imagine nouă, mai personala și mai rafinată, potrivită celor ce iubesc confortul elegant și stilul atemporal.

Ca parte din destinația premium a Miami-ului pentru cumpărături de lux, NISSA se alătura celor mai iconici și recunoscuți comercianți la nivel global din Aventura Mall, precum Chanel, Fendi, Chloe, Gucci și Louis Vuitton.

Cei peste 28 de milioane de vizitatorii anuali vor putea să se bucure de noul magazin NISSA de 160 de metri pătrați, ce găzduiește colecția Toamnă-Iarnă 2017-2018, o varietate de ținute și accesorii în stiluri casual, de birou, cocktail sau de seară.

Produsul iconic NISSA este rochia de seară, brandul putând să se laude cu o varietate impresionantă de peste 1000 de modele, ținutele lor fiind purtate de vedete de talie internațională din SUA, Marea Britanie, Rusia și Polonia.

Irezistibilă și inconfundabilă, cea mai recentă colecție NISSA creează un nou tip de eleganță ce aduce un omagiu spiritului feminin. Croielile și detaliile sunt infuzate cu o atitudine de film noir ce rulează în fundal.

Rochiile petrecute din catifea, ținutele office clasice dar stylish, decupajele flirty chic, de pe umeri, spate sau din talie, paietele și ciucurii dinamici, toate infuzate cu o atitudine feminină contemporană.

Eleganța NISSA de neînlocuit se transfera în acest sezon și în piese casual, versatile, cu țesături, culori și confecții inovative, precum jachete și cardigane. Imaginea unui stil relaxat, abordabil, atât cât trebuie de elegant pentru a crea o ținută stylish. Realizate din material naturale, precum lâna sau cașmirul, ținutele NISSA sunt perfecte pentru sezonul rece, fie pentru un eveniment sau un look casual, de weekend.

Pieselor de îmbrăcăminte li se alătură și noua colecție NISSA de accesorii. De la pantofi cu toc, sandale, botine și cizme potrivite sezonului, la nelipsitele clutch-uri cu accente prețioase și bijuterii precum brățări elegante, coliere și cercei, accesoriile NISSA adaugă un plus de eleganță oricărei ținute.

Noul magazin NISSA Miami a fost amenajat în același spirit al eleganței atemporale, cu accente prețioase, clienții din Miami regăsind aceeași experiență de shopping memorabilă. Siluetele influențate de anii ’80, cu detalii asimetrice și țesături prețioase sunt starurile celei mai recente colecții, ce oferă un plus de farmec și strălucire. Piese cu crăpături adânci, ce urmează liniile trupului feminin, adaugă o atingere a neașteptatului ideii clasice de extravaganță.

Brandul NISSA a fost fondat în anul 2002 și a devenit în scurt timp cel mai cunoscut brand românesc în materie de producție și retail de îmbrăcăminte și accesorii. În România, brandul deține în prezent 15 magazine și două fabrici de producție proprii, iar din 2010 a început exportul sub brand propriu pe piețele internaționale, cucerind Europa, Rusia și Orientul Mijlociu. Veti gasi produsele chiar si in mediul online prin intermediul eMag, de exemplu. În anul 2017, NISSA a deschis primele magazine în Varșovia, Polonia și Miami, Florida consolidându-și poziția competitivă pe piața de retail internațională.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here