Cei care au ales sa conduca masini marca BMW cunosc importanta unei lucrari de mentenanta facuta ca la carte pentru ca autovehicolul sa functioneze corespunzator. Romania in ultimiii ani a preferat BMW-ul in favoarea altor brand-uri de masini, iar multi au facut aceasta decizie luand totul in calcul. Chiar daca BMW-urile sunt dotate cu un motor mult mai mare, care duce la un consum ridicat de carburant, acest lucru este compensat de comfortul, siguranta si puterea de sub capota pe care o ofera masina. Nu este de mirare ca cei mai multi care aleg aceste masini sunt tinerii pana in 30 de ani, dar nici seniorii nu se lasa mai prejos, preferand modelele clasice sau varaintele 4×4.

BMW ramane un brand pentru cei care au o pasiune pentru masini si inteleg arta mecanicii fine. Insa, pentru a pastra in conditii bune o astfel de masina, este nevoie de un service specializat BMW precum BForce Motor Squad, cunoscut in trecut si drept Bimmer Service. Acesti profesionisti au o experietna de peste 10 ani si sunt dornici sa puna in practica tot ce au invatat pe BMW-urile posesorilor cu nevoi de mentenanta. Service-ul BForce este dotat cu cele mai performante masinarii si unelte pentru a duce fiecare lucrare la bun sfarsit, in cel mai scurt timp. Acest lucru nu o spune doar site-ul lor, ci sutele de clienti multumiti care le calca pragul periodic fie pentru un schimb de ulei, fie pentru lucrari de mentenanta mai complicate.

De asemenea, service-ul BForce este singura scoala de mecanici auto specializati BMW din Romania care ofera cursantilor un instructaj de la A la Z in ceea ce priveste mecanica pe masinile BMW.

Cursul oferit de catre BForce cuprinde o prima parte teoretica care invita cursantii sa aprofundeze notiuni de baza despre fiecare piesa in parte, functionarea pieselor, dar si diagnosticarea diverselor probleme pe masina. A doau parte din curs este reprezentata de teoria pusa in practica de catre cursanti cu ajutorul personalului calificat de la BForce. Toate probele practice se vor desfasura in interiorul service-ului BForce, iar lucrarile se fac strict pe masini BMW.

Cursantii vor avea sansa de a face o mentenanta cap coada cu ajutorul unui instructor BForce pentru a capata atat notiuni, cat si aptitudini practice in acest domeniu. Service-ul BForce este complet implicat in stilul de viata BMW, impartasind pasiune, dar si cunostinte importante in ceea ce priveste repararea masinilor.

Cursul de mecanici BMW este unicul din Romania, pe care numai BForce il ofera, iar cursantii care se inscriu au sansa unica de a intelege mai bine masinile BMW pentru a identifica problema inca de la prima “ascultare”. Avantajele de a aduce masina la BForce Motor Squad sunt multe. Service-ul dispune de utilajele foarte performante, testere capabile sa identifice orice problema si personalul calificat in domeniu care se va stradui de fiecare data sa ofera clientilor aceeasi satisfactie ca in ziua in care au cumparat masina.

BForce este service-ul care aduna profesionisti!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here