In ultimii ani din ce in ce mai multe doamne si domnisoare au optat sa isi realizeze singure manichiura la ele acasa si sa evite sa mai dea multi bani pe sedintele de la saloanele de cosmetica.

 

De aceea din ce in ce mai multe stiliste-proteziste au ales produsele Janet Nails pentru calitatea si varietatea lor. In acest articol vei afla cum sa alegi singura lampa de unghii potrivita pentru realizarea manichiurii la tine acasa.

 

Acest mic aparat ofera performante ridicate daca este ales cu atentie si se pune accent pe calitatea ei si pe rezultatele pe care le ofera.

 

Cu ajutorul unui gel de unghii Janet Nails si a unei lampi cu uv – tu vei avea o manichiura de invidiat care sa ofere o rezistenta mai mare, care dureaza pana la 3 saptamani (daca este bine ingrijita) si cu o culoare de nota 10.

 

Acele unghii frumoase pe care le vezi la unele doamne si domnisoare sunt realizate cu ajutorul lampiilor cu uv de unghii – care implica diverse procese de reconstructie, modelare, colorare si texturare a unghiilor pe diverse straturi.

 

De aceea la saloanele de manichiura se lasa sume mari de bani pentru astfel de tratamente. Dar cu ajutorul tutorialelor online – multe femei opteaza sa invete sa isi puna singure unghiile la ele acasa.

 

Ok. Hai sa vedem acum – modul in care sa alegi o lampa uv de unghii Janet Nails pentru a realiza manichiura la tine acasa.

 

Sunt 2 modele de lampi de unghii printre care gasim – cele cu bulb care sunt utilizate pentru manichiura acasa deoarece sunt mai accesibile la pret, au performante ridicate si ofera sansa unei manichiuri excelente.

 

Pentru a realiza manichiuri profesionale ai nevoie de lampi uv de unghii cu LED care au performante de top, au rezistenta de peste 3 ani, echivalentul a aproximativ 20.000 ore.

 

Lampile de unghii au diverse puteri de la 9W pana la 46W in functie de tipologia de constructie si numarul de LED/bulbi.

 

Lampa cu bulb are o durata de viata de aproape 100 de ore de utilizare – dupa aceasta perioada trebuie sa inlocuiesti bulbul. Pe de alta parte – lampile cu LED sunt mai rezistente pentru ca au o topologie mai buna.

 

Astfel multe doamne si domnisoare aleg lampile cu LED pentru ca le ofera performante de top si au alte beneficii precum temporizator, ventilator, dar si alte features.

 

Este important sa te uiti la timpul de uscare – lampile profesionale usuca de obicei stratul de gel in aproape 90 secunde.

 

Alte functii importante ale unei lampi sunt – programarea digitala, panoul digital, ventilator – aceste elemente te vor ajuta sa faci o treaba buna si fara stress.

 

Te invitam sa descoperi si gama de geluri uv de unghii profesionale de la Janet Nails pentru a te bucura de eleganta.

 

Pentru o manichiura frumoasa iti recomandam gama de lacuri de unghii profesionale.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here