Achizitionarea unei masini second hand este adesea riscanta insa de cele mai multe ori o astfel de decizie este cea mai avantajoasa datorita preturilor mult mai mici.

Ei bine, in aceasta situatie m-am aflat in urma cu putin timp cand m-am hotarat sa imi cumpar un autoturism marca Ford. Deoarece m-am zgarcit si am cumparat o masina care era sub nivelul pietei ca pret, evident ca mi-am luat teapa crezand ca am achizitionat un chilipir pe bani putini.

La nici doua saptamani am inceput ca caut dezmembrari Craiova deoarece reparatiile facute de mantuiala doar pentru vanzare, evident ca au rezistat pana ce masina a fost cumparata. Astfel am inceput sa am probleme cu sistemul de directie, sistemul de evacuare inclusiv catalizatorul, cu suspensiile si multe altele.

Am apelat la serviciile de dezmembrari deoarece bugetul nu ma ajuta prea mult in cazul pieselor noi, mai ales ca un catalizator nu este tocmai ieftin si nu doream probleme cu cei de la R.A.R. datorita noxelor mult mai mari fata de cat ar fi trebuit sa scoata masina.

Cautand dezmembrari Ford Craiova am gasit prin site-ul Dezmembraripenet.ro un parc de dezmembrari foarte serios si cu masini surprinzator de bune ca si stare tehnica. Prin intermediul acestora am gasit exact ceea ce cautam pentru Fordul meu si chiar am primit de la parcul respectiv o mica reducere datorita multitudinii de piese pe care le-am achizitionat.

Dupa toata reparatia masinii cu tot cu aceste piese ce au provenit din dezmembrari, intr-adevar am ajuns la costuri totale cu achizitia si reparatia masinii, la valoarea normala de pe piata.

Toata aceasta bataie de cap putea sa nu existe daca nu ma zgarceam, insa cel putin cu ajutorul celor de la Dezmembraripenet.ro am reusit sa imi pun autoturismul la punct si sa functioneze in parametrii optimi.

Recomand cu toata increderea acest site, fie ca locuiti in Craiova sau in orice al colt al tarii, deoarece Dezmembraripenet.ro este un portal dedicat celor care dezmembreaza masini in toata tara. Puteti achizitiona prin curier, beneficia si de garantie, drept de retur si asa mai departe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here