Locuiesti la curte si iti doresti ca nimeni altcineva ca terenul ta sa arate impecabil? Cu un plus de responsabilitate si echipamentul necesar, se rezolva!

Pentru a intretine un teren, gradina, nu mai e nevoie sa cosesti iarba manual, pentru ca tehnologia a evoluat, producand cele mai eficiente echipamente numite motocoase. Acestea sunt mult mai eficiente, te ajuta sa economisesti timp, efort si bani pentru ca nu va mai trebui sa platesti pe cineva pentru a-ti cosi iarba de pe teren.

Motocoasele nu sunt toate la fel, prin urmare, nu toate ti se pot potrivi. Exista marci extraordinare de motocoase care sunt convenabile la raportul calitate-pret, iar in acest caz vorbim de motocoasa ural. Este una dintre cele mai eficiente motocoase rusesti care te scuteste de multe batai de cap si iti face terenul bec.

Bineinteles, exista mai multe modele de motocoasa ural, iar alegerea nu este tocmai una usoara daca nu esti bine informat cu privire la proprietatile lor si de particularitatile gradinii tale. In continuare, vom descrie particularitatile unul model de motocoasa ural care, bine studiate si analizate, te pot ajuta sa faci o alegere corecta.

Motocoasa Ural de model BK- 3650

Aceasta motocoasa este utilizata la cositul ierbii, a tufarilor, uscaturilor, lastarilor de pe linga copaci. Acest model se refera la clasa de motocoase manuale pe benzina pentru gospodarie. Are un regim de lucru interminent (20 min de lucru, 10-15 min repaos). In setul motocoasei sunt incluse 2 tije (strune), cutit cu 3 trepte si 8 trepte pentru cositul ierbii pentru fanaj.

Puterea motorului este destul de eficienta pentru un randament inalt al lucrului. Motorul are un nivel scazut de vibratii, este econom, simplu in exploatare si deservire. Datorita arborelui metalic care are o grosime de 6,2 mm, greutatea cantitatii de iarba cosita este mai mare. Reductorul este din otel de inalta rezistenta, care periodic trebuie sa fie uns cu un lubrifiant universal.

Pentru siguranta ta in munca, motocoasa Ural BK-3650 este echipata cu un capac din material plastic de inalta rezistenta. Manerele in forma de “T” ori “forma bicicletei” permit un confort maxim in manevrare.

Caracteristici tehnice:

  • Motor: 2 timpi cu un cilindru; putere: 3,65 Kw.
  • Volumul cilindrului: 43cm cubi; aacirea motorului: cu aer.
  • Volumul rezervorului de combustibil :1,2 l; starter: manual.
  • Numarul de rotatii:8000-9000 r/min
  • Instrument de taiat: tija(struna), disc; Latimea de cosire cu tija – 41,5 cm,
  • Latimea cosit cu disc – 25,5 cm.
  • Diametrul arborelui metalic este de 6,2 mm, iar transmisiunea tija este semiautomata.Greutatea bruta a aparatului este de 7,8 Kg

Acest model de motocoasa ural reuseste sa respecte toate standardele de calitate si sa ofere un raport calitate-pret excelent. Ai aici si o prezentare video a acestui aparat!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here