In ultimii ani, litoralul romanesc este tot mai aglomerat, inclusiv de straini din afara tarii. Site-urile sunt pline de oferte, insa pentru a va lua cazare pe litoral, este nevoie sa cautati cu cateva luni inainte.

Cazare Mamaia este cea mai cautata si cea mai vanduta de agentiile de turism. Mamaia este cea mai populara statiune din Romania, situata langa Marea Neagra. Este cunoscuta pentru nisipul sau fin, pentru viata de noapte vibranta si restaurantele sale excelente. Mamaia este un magnet pentru turistii locali si straini, mai ales datorita apelor sale calde, ceea ce o face perfecta pentru inot si snorkelling. Statiunea este aproape de orasul Constanta. Pozitia Mamaiei este fantastica, deoarece va puteti bucura de rasaritul soarelui peste mare, dimineata, si va puteti rasfata intr-un apus de soare magic peste lacul Siutghiol seara. In timpul anumitor nopti de vara, puteti observa ca luna se ridica peste mare, oferind un spectacol frumos.

Si statiunea Costinesti ofera un sortiment extraordinar de baruri, restaurante si cluburi. Tinerii sunt cei care cauta cel mai des cazarea Costinesti pentru ca este acceptabila tuturor buzunarelor. Costinesti, cunoscuta si ca “statiune de tineret”, se afla la aproximativ 31 km sud de Constanta, intre Eforie si Neptun. Statiunea rurala plina de viata gazduieste o plaja mare, frumoasa si o multime de optiuni de cazare ieftina, ceea ce o face deosebit de populara printre studenti si tineri.

Restaurantele tip fast-food si terasele in aer liber se intind de-a lungul strazii principale a statiunii Costinesti si exista o multime de artisti ambulanti, concerte de plaja si magazine colorate cu suveniruri care anima atmosfera. Optiunile de agrement sunt variate si abundente, de la plimbari si observatii astronomice pana la sporturi de apa, precum plimbari cu barca, parapanta, windsurfing si chiar scufundari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here