În momentul de faţă unghiile sunt cele care oferă feminitate şi senzualitate, şi au devenit unele dintre cele mai importante aspecte ale îngrijirii femeilor. O manichiură frumoasă arata respectul pe care şi-l poartă o femeie

Pentru a avea grijă de unghii femeile se duc într-un salon de infrumusetare şi solicită unul dintre sutele şi miile de modele de manichiura posibilă. Astfel că ele pot opta pentru unghii scurte, lungi, colorate sau nude, decorate sau simple.

Unghiile scurte

Pe lângă coafor şi make-up, manichiura poate să fie o prioritate pentru orice doamnă sau domnişoară. Există însă şi o formă de a spune ceva despre tine fără a ieşi în evidenţă. Într-un salon coafura Bucuresti vom găsi des clientele care cer unghii scurte. Acestea sunt de obicei femei de afaceri care îşi doresc să aibă o imagine curată, fermă, ce impune respect şi seriozitate. A alege unghii scurte însemna cel mai des siguranţă de sine şi se asociază cu un mediu de lucru în care necesitatea de a ieşi în evidenţă prin culoare nu este întotdeauna necesară. Avantajul unei astfel de manichiuri care de obicei este tip french sau nude este păstrarea ideii de simplu, clar, curat.

Unghiile lungi şi foarte colorate

Acest tip de unghii exprima veselie, voioşie, un temperament vulcanic şi plin de savoare. Dacă o femeie se încadrează aici, va fi cu siguranţă plină de încredere în sine, cu energie multă şi cu poftă de viaţă. Culorile bucură mult ochii privitorilor şi atrag atenţia asupra mâinii. O asemenea manichiura asortată unei personalităţi vibrante aduce o valoare celor din preajma persoanei care se exprima aşa.

Unghiile lungi

Unghiile lungi în culoare uni, de obicei roşu sau derivate din roşu, exprima senzualitate şi feminitate. Acestea sunt unghiile femeilor care emana o energie de siguranţă de sine completată de atracţie puternică spre sexul opus. Se observă uşor puterea interioară pe care o are cineva care doreşte aceasta manichiură şi de asemenea ea spune totul despre alegerile de viaţă pe care le poate face acea persoană.

Culori

În ceea ce priveşte culorile, în acest an sunt preferate nuanţele de verde şi albastru. Însă, dacă sunteţi o fire îndrăzneaţă şi cu încredere în propria persoană, alegeţi (în această vară), culori mai “ţipătoare” sau dacă sunteţi elegantă, liniştită, mergeţi pe cele ce denotă aceleaşi lucruri, nude, roz pal, alb.

Pe lângă acestea, violetul este la mare căutare în tendinţele anului 2019, precum şi gama întreagă de liliac sau orhidee, aşa că în mod clar aveţi de unde alege în funcţie de eveniment dar mai ales de starea interioară.

Nu uitaţi şi de anotimpul în care vă aflaţi. În vara aceasta se poarte nude; chiar dacă până în anul 2019 acesta a fost puţin “interzis”, revine în forţă şi-şi pune amprenta în ceea ce priveşte tendinţele şi influenţează de la unghii până la machiaj, alături de alte tonuri de bej. Chiar dacă nu sunteţi o persoană ce s-ar da peste cap pentru o manichiură nonconformistă, nu ezitaţi în anul 2019 să încercaţi.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here