Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă vineri, 28 iunie 2019, avanpremiera spectacolului cu piesa „Steaua fără nume”, de Mihail Sebastian, în regia actorului TNRS Florin Coșuleț. Spectacolul îi are în distribuție pe: Cătălin Pătru, Cendana Trifan, Adrian Neacșu, Serenela Mureșan, Florin Coșuleț, Mihai Coman, Patricia Buraga, Viorel Rață și Sanda Anastasof. Spectacolul, realizat în coproducție de TNRS și Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, va avea premieră în data de 10 mai 2019, în cadrul Festivalului Internațional „Lucian Blaga”, Sebeș. La Sibiu, premiera spectacolului va avea loc în toamna anului 2019.

„Steaua fără nume. Poveste imaginată și pusă pe hârtie de Mihail Sebastian înainte de apusul destinului său nedrept, dar și la apusul unei extraordinare perioade a literaturii și culturii noastre, cea interbelică! Piesa este scrisă într-o cheie predominant comică, dar atinge sublim teme majore ale umanității. Rețeta poveștii e simplă, dar profund umană! O stea! O iubire! O gară! În demersul nostru pământesc parcă totul se reduce la a prinde sau a nu prinde trenul. Trenul acesta pe cât de comun, pe atât de personal. Trenul acesta ce te poate duce sau aduce, cine știe de unde și cine știe către unde! Spre o stea, o iubire, o gară.” Florin Coșuleț, actor și regizor

Fiind unul dintre cei mai apreciați actori ai Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu, Florin Coșuleț are un portofoliu amplu care cuprinde roluri în multe producții apreciate de public: Pilafuri și parfum de măgar, Cumnata lui Pantagruel, Faust, D’ale Carnavalului și Oidip (regia: Silviu Purcărete), Viața cu un idiot și Turandot (regia: Andriy Zholdak), Omul cel bun din Sîciuan (regia: Anca Bradu), Electra (regia: Mihai Măniuțiu), Vremea dragostei, vremea morții, Balul și De veghe la Taj Mahal (regia: Radu Nica), Puricele în ureche, Doamna de turtă dulce, Încurcă-i drace! (regia: Șerban Puiu), Ierusalim (regia: Bogdan Sărătean) etc.

Caseta artistică a spectacolului „Steaua fără nume”

REGIA: Florin Coșuleț

ASISTENT REGIE: Sanda Anastasof

DECOR: Alin Gavrilă

COSTUME: Corina Boboc – Giorgescu

VIDEO: Daniel Munteanu

SELECȚIE MUZICALĂ: Florin Coșuleț

MANAGER PROIECT: Luminița Bârsan

ASISTENT PROIECT: Denişa Ciocoiu

DISTRIBUŢIE: Cătălin Pătru (Profesorul Miroiu), Cendana Trifan (Mona/necunoscută), Adrian Neacșu (Grig), Serenela Mureșan (Domnișoara Cucu), Florin Coșuleț (Șeful gării), Mihai Coman (Udrea/Ichim), Patricia Buraga (Elevă), Viorel Rață (un țăran/Pascu/conductorul), Sanda Anastasof (o voce).

Este o piesă de teatru magnifică, care pune în prim plan romantismul, iubirea, emoţiile, duse la extrem, dramă, drama romantică. Aşadar, nu lăsaţi timpul să treacă şi cumpăraţi chiar acum bilete teatru drama romantica de pe entertix.ro. Aveţi posibilitatea de a le rezerva şi de a le plăti în 72 de ore. Posibilităţile de achitare a bilete de teatru sunt multiple, astfel încât primul pas este de a le comanda de pe site-ul menţionat anterior, iar în ceea ce priveşte intrarea în posesie a bilete teatru drama “Steaua fără nume” le puteţi primi prin intermediul curierului, astfel încât le veţi plăti în momentul în care vă sunt livrate, le puteţi printa. De asemenea, pot fi ridicate din unul din punctele de lucru entertix sau din magazinele partenere.

Vă aşteptam cu drag!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here