In viata fiecaruia dintre noi sunt cateva evenimente pe carele consideram importante si fericite, si pe care le pastram in memorie. Desigur pentru unii pot fi avansarile in cadrul slujbei sau calatoriile in tari exotice, dar pentru majoritatea aceste evenimente sunt reprezentate de momente ce schimba prioritatile si persepectiva asupra vietii, acestea sunt nasterea unui copil (ceea ce implica si un botez, cel putin in randul Crestinilor Ortodoxi si al celor Catolici) si oficializarea unei relatii atat prin Cununie civila, cat si prin Cununie Religioasa (Nunta).

In randuielile crestine un cuplu mai intai trebuie sa se cunune si mai apoi sa creeze viata, insa mai exista si exceptii, momente, cand cuplul poate face un copil, planificat sau nu, inaintea casatoriei. Acest moment de fericire poate lega si mai mult cuplul si asa pot hotari sa oficializeze legatura dintre ei, odata cu botezul copilului.

Nunta si Botez – eveniment 2 in 1

Din diverse motive, precum situatia financiara sau lipsa timpului, a momentului potrivit, un cuplu nu s-a casatorit si a adus pe lume un copil, insa odata cu venirea acestuia s-au decis sa isi lege destinele oficial (la Starea Civila ori la Biserica, sau in ambele institutii) si asa a luat nastere acest eveniment Nunta si Botez, supranumit si eveniment 2 in 1.

Organizarea unui eveniment 2 in 1

10 Pasi pentru organizarea unui eveniment 2 in 1:
1. Stabilirea datei
2. Alegerea nasilor (acestia pot fi: un singur cuplu pentru ambele evenimente, sau cupluri diferite pentru fiecare moment in parte)
3. Stabilirea bugetului
4. Lista de invitati
5. Alegerea restaurantului (ce implica meniu, aranjamente, tort)
6. Alegerea Bisericii
7. Muzica
8. Foto-video
9. Alegerea tinutelor si a verighetelor
10. Alegerea produselor ce vor deservi inainte si in timpul evenimentului: invitatii Nunta si Botez (plicuri de bani, meniuri (in cazul in care nu sunt oferite de restaurant), numere de masa, marturii.

Pentru cel de-al 10-lea pas puteti apela cu incredere la echipa si magazinul online www.invitatiicreative.com. Aici veti gasi toate produsele necesare, realizate sa se potriveasca evenimentului vostru.

Oricum ati privi lucrurile, fie ca vreti sa organizati evenimente separate (nunta si botez), fie ca veti avea doua evenimente in unul singur, acele momente vor fi de neuitat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here