Moda continuă să devină mai jucăușă și mai scandaloasă iar femeile  o iubesc. Cu cât este mai îndrăzneț, cu atât mai potrivit pare să fie motto du jour sartorial, iar tendințele pantofilor din 2019 o să urmeze exemplul. Pe baza a ceea ce a fost prezentat pe podiumuri pentru primăvară, încălțămintea este pe cale de a obține trasaturi capricioase, luminoase și înfrumusețate, ceea ce înseamnă ca, a face o declarație elegant va deveni mai ușor ca niciodată. Purtați pur și simplu tot negru, alegeti  o pereche de pantofi  și veți fi în continuare unul dintre cei mai eleganti oameni din jur. Da, sunt chiar atât de buni. De la pene, arcuri și scoici (da, scoici) până la cristale, tocuri ciudate în formă de cuie, porumbei sau ciocane și printuri animale, elementele de design care vor defini moda sunt bogate în personalitate. Verificați toate stilurile de trend descrise mai sus și cumpărați o pereche cool pentru fiecare.

Noile modele de pantofi ale anului 2019 cuprind pantofi cu toc mic Marco Tozzi , sandale, tocuri, echipate cu accesorii inspirate din lumea acvatica, cum ar fi scoici și steluțe pentru un efect deosebit de răcoros și wow. Văzând ca acest stil cu trasaturi maritime este, de asemenea, stabilit la tendință în 2019, are sens că tendința plajă s-ar extinde la picioare. Designerii, printre care Altuzarra, Michael Kors și Pyer Moss, au susținut toate tendințele.

Poate că una dintre cele mai dulci tendințe ale sezonuluii, pantofii îmbrăcați în arc sunt pregătiți să se îndrepte anul viitor datorită lui Zimmerman, Pyer Moss și Saint Laurent. Indiferent dacă pe spatele pantofilor sau pe fronturile tocurilor, vor adăuga un detaliu drăguț pe care îl veți lega de tinuta dvs.

Pantofii cu amprente kaleidoscopice și super-colorate au luat-o pe versurile Versace, Elie Saab, Zimmerman și multe altele, cu elemente florale care domină pe toate. Această tendință este minunată pentru că este ușor să găsiți orice stil de încălțăminte, de la adidași la tocuri, care îl prezintă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here