Mercedes-Benz a lansat anul trecut versiunea 2018 a celui mai bine vandut sedan de lux. Noua clasă E este acum în cea de-a 10-a generație și are un preț destul de mare. Noul Mercedes-Benz clasa E  de inchiriat   va continua să fie regele pieței sedan de lux din India. Iată cateva aspecte pe care trebuie să le cunoașteți despre această limuzină.

India este singura țară care primește versiunea LWB (ampatament lung) a clasei E într-o configurație RHD (unitatea de mână pe dreapta). Mercedes vinde clasa LWB E în China, dar are un sistem de direcție LHD. Compania produce noile clase E în India și le-a luat un total de 48 de luni pentru a dezvolta acest model special pentru India.

Această versiune LWB este mai lungă cu 140 mm în comparație cu clasa E normală vândută în altă parte a lumii. Acest lucru a permis o suplimentare de 134 milimetri pentru ocupanții.

Acesta este cel mai vândut model Mercedes din India și are o pondere de 34% din totalul vânzărilor sale. În întreaga lume, compania a vândut peste 13 milioane de modele, în timp ce în India, numărul acestora se ridică la 34.000 de unități în decurs de două decenii. Unii spun că noua clasă E va depăși toți rivalii săi împreună. Acestea includ BMW Seria 5, Audi A6, Jaguar XF și Volvo S90.

În timp ce dezvoltă acest nou model, Mercedes-Benz a dorit să ofere cele mai bune caracteristici. Pentru prima dată în clasa E, este oferit controlul corpului aerian. Cu aceasta, șoferul poate ridica sau coborî suspensia în mișcare. De asemenea, beneficiați de un pachet Chauffeur, scaune din spate de 37 de grade cu funcție de memorare, un sistem de sunet surround Burmester, pilot de parcare, un ecran lat de înaltă rezoluție și luminos, cu ecran de nouă generație de 12,3 inch standard, , comenzile de direcție sensibile la atingere pentru a numi câteva.

Aspectul simplu, noua clasă E este cea mai încărcată mașină din segmentul său. Acesta oferă cel mai bun spațiu pentru scaunele din spate de clasă și confort. De la jaluzelele din spate cu tracțiune electrică până la o trapă panoramică masivă, puteți ajusta chiar scaunul pasagerului din față din spate prin atingerea unui buton.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here