snb-lac-de-unghii-ljubov

Negru

Unghiile negre au fost întotdeauna asociate cu rebeliunea – probabil că știți pe cineva, care și-a pictat unghiile într-o nuanță neagră ca un act de sfidare a codului de îmbrăcăminte în anii adolescenței. Pentru sezonul de vara 2019, cu toate acestea, unghiile inchise au crescut cu un finisaj de inalt luciu care le face sa arate mai degraba chic decat inducerea unei rabufniri de nervi.

Unghii scurte

Unghiile scurte, dar îngrijite, reprezintă toata gama de vară, împerecherea perfectă cu o strălucire solidă de lacuri opace, lucioase.

Unghiile roșii clasice

Roșul este o culoare atemporară, care va avea întotdeauna locul său pe și de pe podiumurile de prezentare. Este sexy, elegantă și cu o mare energie, deci nu este o surpriză faptul că oja roșie SNB  a unghiilor este una dintre tendințele de primăvară / vară din 2019.

 Unghii nude

Nu puteți da gres cu un roz deschis, de culoare bej sau nude. Acestea sunt nuanțe atemporare și naturale și suntem bucuroși să vedem că unghiile „goale” si naturale sunt membre ale listei calde de vară din 2018/2019.

Denim blues

Asortati-va manichiura cu bluzele de vară, care au un aspect uzat.

Luciu de unghii lăptos mat

O modalitate distractivă de a juca cu nuanțe de luciu de unghii foarte strălucitoare este de a schimba finisajul. În timp ce suntem obișnuiți cu strălucire, în vara anului 2019 se vad nuante electrizante.

Unghiile sclipitoare opace

Adăugați niște strălucire fără să copleșească simțurile. Unghii rapide și ușoare, dar pline de farmec.

Nude și negru

Nude (sau alb) și negru este o combinație de unghii care devine la fel de omniprezentă ca și manichiura franceză. În cadrul tendințelor de artă de unghii de primăvară / vară din 2019, este vorba despre unghiile nude / alb cu linii negre subțiri pentru accent.

Dungi colorate

Deși podiumurile au văzut o mulțime de dungi negre, dungi colorate și mansete franceze si nuanțele luminoase au momentul lor în soare în această vară.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here