Cerceii sunt cel mai popular tip de bijuterie, care a devenit o parte integranta a garderobei aproape a oricarei fetite. Mai mult, astazi acest accesoriu este incercat chiar si de baieti. Si o astfel de popularitate este intemeiata. Tipurile de cercei copii decorative sunt capabile sa completeze orice imagine sau sa ii adauge un aer elegant, sa reflecte o stare de spirit sau sa sublinieze frumusetea naturala. Producatorii de bijuterii pentru copii, creeaza astazi o varietate de modele. Cu toate acestea, in moda de astazi, este inclusa si o linie destul de mare de cercei pentru baieti, iar in vitrinele magazinelor sunt prezentate o mare varietate de accesorii pentru copii si adolescenti.

Clasificarea produselor

Toate tipurile de cercei copii existente, pot fi impartite in urmatoarele tipuri principale: in functie de forma si dimensiune; dupa material (cercei din aur, argint); in functie de tipul de blocare. Trebuie luate in considerare fiecare dintre elementele enumerate.

Forma si dimensiunea cerceilor

Cerceii moderni se gasesc intr-o mare varietate de modele, ceea ce permite fiecarui parinte sa aleaga cu usurinta un produs pe gustul copilului sau, precum si sa-i sublinieze stilul individual. In magazinul online moogustore.com poti studia  tipurile de cercei si intotdeauna relevanti pentru urechi: cercei cu surub model luna, inimioara, fluturas etc. Astfel de cercei sunt introdusi in punctia din lob si sunt fixati in spatele urechii cu cheita. Partea exterioara a accesoriului poate fi de diferite forme, precum si decorata cu pietre pretioase sau artificiale. Astfel de cercei sunt aproape imposibil de pierdut, arata intotdeauna la moda, eleganti si sunt la fel de potriviti pentru fetitele de orice varsta.

Cercei inele

Acestia sunt inele cu diametru mic (pana la 1 cm), decorate cu pietricele. Aceasta bijuterie frumoasa, mereu la moda, va completa armonios orice aspect al copilului. Este de remarcat faptul ca un astfel de accesoriu este unul dintre cele mai populare chiar si in randul baietilor. Cerceii inele  eleganti si laconici de dimensiuni reduse, nu numai ca le va permite sa isi exprime personalitatea, ci le va adauga si masculinitate baietilor. In ciuda dimensiunilor sale, bijuteriile arata elegant si  subliniaza frumos ovalul fetei. De regula, un astfel de accesoriu este potrivit pentru copii de toate varstele si pot fi purtati atat la joaca, cat si la gradinita sau la scoala.

Materiale comune

Producatorii moderni ofera cercei copii dintr-o mare varietate de materiale. Pentru fabricarea bazei de bijuterii se folosesc diverse aliaje. Cerceii pot fi din aur, titan, argint, nichel, alama, otel placat cu nichel si sunt deosebit de populari. Produsele confectionate din aceste materiale se caracterizeaza printr-o rezistenta buna si rezistenta la uzura, insa si nu isi pastreaza atractivitatea. Cele mai recomandate modele de cercei copii sunt cele din metalele nobile, cum ar fi aurul de 14K.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here