O reflectare eleganta a afacerii tale poate fi un website al cartilor de vizita . Ideea este simpla. Cel mai adesea aceasta este o pagina pe care clientul poate vedea imediat tot ceea ce are nevoie – o descriere a companiei, a bunurilor sau serviciilor si a contactelor firmei. O solutie excelenta pentru o companie care face primii pasi, este sa contacteze firme webdesign. Astfel de servicii pentru webdesign si creare website, de regula, sunt ieftine, insa site-urile cu o singura pagina sunt mai dificil de promovat, in ceea ce priveste SEO. Prin urmare, daca este important sa comanzi servicii de creare website, pentru o promovare ulterioara, recomandabil este sa alegi o versiune mai detaliata a resursei web.

Pagina de destinatie

Pagina de destinatie este, de cele mai multe ori, si un site cu o singura pagina, impartita  in blocuri vizuale. Principalul obiectiv al paginii de destinatie este de a motiva vizitatorul sa efectueze anumite actiuni. De exemplu, cumpararea, inregistrarea, instalarea unei versiuni demo.

Magazin online

Acum nu trebuie sa cheltui banii pentru inchirierea unui magazin offline, deoarece oamenii sunt deja obisnuiti sa cumpere servicii si bunuri online. Magazinele online contin un catalog de marfuri cu preturi, descrieri ale produse, fotografii de inalta calitate (uneori fotografii 3D sau recenzii video ale marfurilor). Utilizatorii se pot inregistra si plasa propria comanda si livrare.

Daca doresti sa organizezi un cerc de interese intr-un spatiu virtual, vei avea nevoie de un site de informatii pe care il poti completa cu multe file, sectiuni, tranzitii, galerii  etc., dar toate acestea avand nevoie de un expert de la o firma webdesign. Profesionistul se gandeste la particularitatea proiectului tau, precum si la ce ar putea aduce ceva nou si interesant? Si astfel, firma webdesign te va ajuta la realizarea  proiectului viselor tale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here