Ce trebuie sa stiti despre tratamentele de marire a buzelor, sau de corectare a micilor imperfectiuni pe care clinicile specializate le realizeaza va vom prezenta in cele ce urmeaza. Astfel, astazi vom vorbi despre tratamentele cu acid hialuronic injectabil si despre tratamentul injectabil cu toxina botulinica, pe care clinica Pogany le realizeaza, pentru cei care vor sa isi imbunatateasca anumite aspecte ale corpului.

Ei bine, inainte de a incepe procedurile aferente fiecarui tratament in parte, medicul estetician, trebuie sa utilizeze un anestezic local, care are rolul de a redurere disconfortul. In general, medicii opteaza chiar si pentru cremele cu efect anestezic, care se aplica cu maxim 30 d eminute inainte de procedura. Tratmentele cu acid hialuronic au o durata de cateva minute, iar gradul de disconfort este extrem de redus. In ceea ce priveste introducerea acidului hialuronic sau a toxinei botulinice, procesul se realizeaza cu ajutorul unor ace mici si fine, care reduc semnificativ efectele secundare, iar perioada de refacree este minima si cel mai important va ofera rezultate naturale si impecabile.

Ulterior, dupa intreg procesul se aplica, solutii, sau geluri calmante, astfel incat nivelul de disconfort sa fie unul suportabil.

Ce este acidul hialuronic injectabil?

Acidul hialuronic injectabil este fara doar si poate o substanta dermica a carei actiune este temporara. Cu siguranta stiti ca acest acid hialuronic se gaseste in mod natural in intregul corp, cele mai mari concentratii ale acestuia aflandu-se in special in zona ochilor, a articulatiilor, insa se gaseste in cantitati relativ mari si in alte zone ale pielii. La nivelul pielii acidoul hialuronic are rolul de a atrage apa, ceea ce inseamna ca treptat pielea va fi mai hidratata, iar aspectul acesteia va fi mai placut, catifelat si stralucitor. Pe masura ce anii trec, imbatranim, astfel incat grasimea, muschii, oasele, dar si pielea de pe intreg corpul, in special in zona fetei, se subtiaza cate putin. In urma celor mentionate anterior, incep sa apara treptat, dar sigur liniile fine, ce poarta denumirea de riduri, la nivelul intregii fete, in special in zona buzelor, a fruntii, si obrajilor.

Sa vedem pentru ce este folosit acidul hialuronic.

Utilizari acid hialuronic

Ei bine, acidul hialuronic, se foloseste in special pe care reduce aspectul neplacut al ridurilor, astfel incat reuseste sa mascheze cu succes orice imperfectiune si sa creeze un aspect placut si voluminous al fetei. In ultima perioada majoritatea femeilor, opteaza pentru tratamentul cu acid hialuronic, atat pentru fata, cat si pentru buze. Intrucat, asa cum am metionat si in randurile de mai sus foarte multe femei isi doresc sa aiba buze pline si voluminoase. Iar cu ajutorul acestui procedeu veti reusi sa va bucurati de buzele mult dorite. Trebuie sa stiti faptul ca efectele acidului hialuronic injectabil sunt vizibile imediat dupa aplicare.

Diferente si preturi

Diferenta intre cele doua tratamente vizeaza in principiu pretul, intrucat:

  1. In cazul acidului hialuronic, pretul variaza intre 300 – 750 euro, in functie de cantitatea de acid care trebuie introdusa;
  2. In cazul toxinei botulinice, pretul este standard, respectiv 300 de euro.

Asadar, preturile pentru marirea buzelor in Bucuresti sunt absolut exceptionale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here